Kalmaya Calistikca daha bir batıyorGündemde kalmaya çalısıyor aklınca işteİnş dizilere bulaşmaz
![]()
Kalmaya Calistikca daha bir batıyorGündemde kalmaya çalısıyor aklınca işteİnş dizilere bulaşmaz
![]()
@Billy Kane Demişİçecek olduğunu nerden biliyoruz![]()
![]()
Tamam o zaman çıksın bakalım onu içmeyiz bir daha
Çikolatalı süt falan dır sanırım böyle ineklerin yanındaTamam o zaman çıksın bakalım onu içmeyiz bir daha![]()
![]()
Arada çikolatalı süt içiyorum ama o markayı içmeyiz artıkÇikolatalı süt falan dır sanırım böyle ineklerin yanında![]()
![]()
![]()
Kola gaziz türleriyse beni etkilemez hiç hayatım boyunca kola fanta ve gazoz türleri içmedim çocukluktan sevmiyormuşumArada çikolatalı süt içiyorum ama o markayı içmeyiz artık![]()
![]()
Onları ben de içmiyorum ya beni de etkilemez onlarKola gaziz türleriyse beni etkilemez hiç hayatım boyunca kola fanta ve gazoz türleri içmedim çocukluktan sevmiyormuşum![]()
![]()
![]()
Sigaraya bulaşmışsın ama bu gazlı içeceklerden uzak durman iyiOnları ben de içmiyorum ya beni de etkilemez onlar![]()
![]()
Bazı şeylerden kısmak lazım tabiSigaraya bulaşmışsın ama bu gazlı içeceklerden uzak durman iyi![]()
![]()
![]()
Yoksa geberip gidecem bu genç yaşımda diyorsunBazı şeylerden kısmak lazım tabi![]()
![]()
Çok fazla yaşamaya niyetim yok zaten ama daha erkenYoksa geberip gidecem bu genç yaşımda diyorsun![]()
![]()
![]()
30 u gör en azından , 30 un da geberirsin çok bileÇok fazla yaşamaya niyetim yok zaten ama daha erken![]()
![]()
O kadar da değil be 50'yi göreyim bari30 u gör en azından , 30 un da geberirsin çok bile![]()
Sen o zıkkımı içmeye devam et 40 ı görürsen Şükret ayollO kadar da değil be 50'yi göreyim bari![]()
![]()
Onu içip 80 e kadar yaşayanlar da var erken ölmüyorlar yani ama hastalıklar sıkıntı tabiSen o zıkkımı içmeye devam et 40 ı görürsen Şükret ayoll![]()
![]()
![]()
O hastalıklar sigaradan işte sağlıklı yaşamadıktan sonraOnu içip 80 e kadar yaşayanlar da var erken ölmüyorlar yani ama hastalıklar sıkıntı tabi![]()
![]()
Amaaaannn bir yaştan sonra içende içmeyende hastalanmaya başlıyor zatenO hastalıklar sigaradan işte sağlıklı yaşamadıktan sonra![]()
![]()
![]()
kız markaya boykot çalışmalarına başladın mı30 u gör en azından , 30 un da geberirsin çok bile![]()