Pazartesi ekranlara gelen başarılı dizi Kırgın Çiçekler'de 108. bölümde Eylül paralarını kapkaçcılara kaptırınca Ali kızlara karate ve savunma yöntemlerini öğretti.
Kızlara tatbikat uygulamaya çalışan Ali kızların gazabına uğradı.
İşte o sahne:
Kediciklerin suçu ne onlara öyle bir kötülük yapılır mı hiç![]()
![]()
sonu bu videodaki gibi olur eskicinin
Yukardaki mesaj kimin peki? Tamam bize cadaloz demedin ama kediciklere eziyet oluruz demeye getirmişsin 😡
Olmaz mısınızYukardaki mesaj kimin peki? Tamam bize cadaloz demedin ama kediciklere eziyet oluruz demeye getirmişsin 😡
pek fark yok yani![]()
Neyse ben dizi izlemeye kaçıyorumOlmaz mısınız![]()
kötü bir şey söylemedim sonuçta normal bir şey bunlar istediğinizi yapabilirsiniz
![]()
Yine ne dizisi izliyorsun acabaNeyse ben dizi izlemeye kaçıyorum![]()
kız sen @Çiğdem- ve @vadikızı nın kırgın kızları ka çirkin olduğnuzu biliyorduk zati @denizz19 da sapık kemal olur tam onluk total rol; @destere de serkan olsun ayran gönüllü totoş @Harunnn60 da onun kız kardeşi olur gerçi cinsiyetler tutmuyor ama ayırmayayım dedim ikisini
Kafayı çekip öyle mi geldin la forumakız sen @Çiğdem- ve @vadikızı nın kırgın kızları ka çirkin olduğnuzu biliyorduk zati @denizz19 da sapık kemal olur tam onluk total rol; @destere de serkan olsun ayran gönüllü totoş @Harunnn60 da onun kız kardeşi olur gerçi cinsiyetler tutmuyor ama ayırmayayım dedim ikisini@mrt-06 da yurt müdürü olur alışıktır perranından göbüşlü orta yaşlı makam sahibi kadınlara
ay yine kadroyu kurdum bir harikayım
neyse artık sizi reytinglerde yere serecek bircem
ka güzel bir ecünnü bekliyorum foruma
@eskici @Halef @Thequeer @Ahmed @serhatt @xBUGRAx @Aserat @MasacRE- @Sherlock
kız sen @Çiğdem- ve @vadikızı nın kırgın kızları ka çirkin olduğnuzu biliyorduk zati @denizz19 da sapık kemal olur tam onluk total rol; @destere de serkan olsun ayran gönüllü totoş @Harunnn60 da onun kız kardeşi olur gerçi cinsiyetler tutmuyor ama ayırmayayım dedim ikisini@mrt-06 da yurt müdürü olur alışıktır perranından göbüşlü orta yaşlı makam sahibi kadınlara
Ne güzel yazmışsın klavyene sağlıkkız sen @Çiğdem- ve @vadikızı nın kırgın kızları ka çirkin olduğnuzu biliyorduk zati @denizz19 da sapık kemal olur tam onluk total rol; @destere de serkan olsun ayran gönüllü totoş @Harunnn60 da onun kız kardeşi olur gerçi cinsiyetler tutmuyor ama ayırmayayım dedim ikisini@mrt-06 da yurt müdürü olur alışıktır perranından göbüşlü orta yaşlı makam sahibi kadınlara
Bizim hikayeYine ne dizisi izliyorsun acaba![]()
Sen aradan çekil8. Gün de çiçekleri böyle yere serecek inşallah.![]()
![]()
Burda Meral çok komik olmuşPazartesi ekranlara gelen başarılı dizi Kırgın Çiçekler'de 108. bölümde Eylül paralarını kapkaçcılara kaptırınca Ali kızlara karate ve savunma yöntemlerini öğretti.
Kızlara tatbikat uygulamaya çalışan Ali kızların gazabına uğradı.
İşte o sahne:
Youtube'de karşıma çıkınca dayanamadım açtımBurda Meral çok komik olmuş![]()
Baskın sahnesini kesin açYoutube'de karşıma çıkınca dayanamadım açtımdiğerlerinide açarım belki
![]()
Ay dur hızımı alamayıp hemem açarım yoksaBaskın sahnesini kesin aç![]()
O bölümden çok konu çıkarAy dur hızımı alamayıp hemem açarım yoksa![]()
Bugün sizin hikaye mi varBizim hikaye
geçen sene Kç ve Aşk ve Maviydi. Bu sene baya var
Sen aradan çekil![]()
Olacağı söylüyorum kötü bir niyetim yok. Belli ki ilk başlayacak dizi o ve en az izleneni de Kırgınlar. Dost acı söyler.Bizim hikaye
geçen sene Kç ve Aşk ve Maviydi. Bu sene baya var
Sen aradan çekil![]()