Aslında isminden bile anlaşılabilir
Evrim Teorisi
Teoridir daha Kanun olmamıştır.
"Rastladığım benzerlikler beni bir adım daha öteye taşıdı ve mevcut tüm canlıların tek bir prototipten türediği sonucuna vardım. Yaşayan tüm şeylerin sayısız ortak noktası vardır; kimyasal kompozisyonları, jerminatif kesecikleri, hücresel yapıları ve büyüme ve çoğalma yasaları birbirine oldukça benzerdir." İnsanın Türeyişi, Darwin 1871
"Fosiller Evrimi Yalanlıyor, Evrim Yoktur Evrim teorisi 20.yüzyılda sadece moleküler biyoloji dalında değil, paleontoloji, yani fosil bilimi karşısında da çökmüştür. Teorinin ortaya çıkışından beri, dünyanın dört bir yanında sürdürülen kazılarda evrimi destekleyen hiçbir fosil kanıtına rastlanamamıştır. Yani bu asılsız teoriye göre bir balık kuşa dönüşürken arada en azından tek kanadı olan balık fosillerinin bulunmuş olması gerekmektedir. Oysa şu ana kadar bulunan 700 milyon fosil, bize, canlılığın hiçbir şekilde değişmeden günümüze kadar geldiklerini göstermektedir. Soyu tükenmiş canlılar da dahil, yaşayan tüm canlılara ait fosiller incelendiğinde mükemmel bir düzgünlük gözlenmiş ve hiçbir değişikliğin görülmediği ortaya çıkmıştır. Dolayısıyla evrim teorisinin; canlıların küçük değişimler geçirerek, birbirlerinden türediği iddiası son derece bilim dışı bir iddia olduğu görülmüştür. "
"Eğer gerçekten türler diğer türlerden yavaş gelişmelerle türemişse, sayısız ara-form olmalı, fakat niçin bunları yeryüzünün katmanlarında gömülü olarak bulamıyoruz?" 157. Charles Darwin, Türlerin Kökeni, s. 185
Derek W. Ager (Ünlü İngiliz Paleontolog):" Sorunumuz şudur: Fosil kayıtlarını detaylı olarak incelediğimizde, türler ya da sınıflar seviyesinde olsun, sürekli olarak aynı gerçekle karşılarız; kademeli evrimle gelişen değil, aniden yeryüzünde oluşan gruplar görürüz." 162. Derek A. Ager, "The Nature of the Fossil Record", Proceedings of the British Geological Association, cilt 87, 1976, s. 133
Aslında Evrim olmasını isteyenler Darwin'in söylemediği şeyleri söyleyerek adamı kendi çıkarları için kullanıyorlar. Evrim yoktur.
İlk insanların fiziksel özelliklerine baktığımızda günümüz insanlarla ulumlu olduğunu görürüz. Homo Sabiens, Homo Eractus, Neodantenler ve diğerleri hepsi insan yapısına benzer DNA yapısına sahiptir. Ancak bir balık ile benzer değildir.