xBUGRAx
Süper Emekli
Böyle olaylara parmak basılması çok iyi ancak karakterlerin ölmemesi daha umut bahşederdi bence tüm insanlığa Ne dersin?Şu türkü çalsaydı keşke.
Böyle daha dikkat çekici oldu fragmanlardan itibaren.
Böyle olaylara parmak basılması çok iyi ancak karakterlerin ölmemesi daha umut bahşederdi bence tüm insanlığa Ne dersin?Şu türkü çalsaydı keşke.
Şaka maka cidden bu hafta izliyorsam o türkü etkisinden benim gibi bir çok seyirciyi çekecektir. Yarın 6'ya yakın oranlar gelebilir TotaldeBöyle daha dikkat çekici oldu fragmanlardan itibaren.Cenaze sahnesi tavan yapacak o türküyle.
![]()
Ben Diyar'ın annesinden bir hamle bekliyorum o da girmeli bu grubun içineAynen Fikriye kadınların arasına katıldı hemen.![]()
Enfes bir bölüm oluyor. İzlerken gerçekten etkileniyorum. Cenaze sahnesini merakla bekliyorum. O müziği bekliyorum.
Ve beklenen türkü.
Çok içten bir bölüm lan şaka maka![]()
Evet o detaylar çok iyiydi. Köpeğin havladığı kısım da dikkatimden kaçmadı. 🙁Harikaydı resmi gösterilen kadınlara ayrı üzüldüm Allah rahmet eylesin hepsine.
![]()
Sen izliyor musun diziyi şaşırdımMustafa bu kız sana göre değil. Gel vazgeç bu sevdadan.
Geçen bölüm mü ne bu Mustafa Yosef'e daldı ya kızla öpüştüğünü zanedince sonra kız hemen özür falan diledi tabii de gerçekten öpüşmüş olsak bile yaptığı doğru değil falan diyordu. Siz hangi köydensiniz kızım¿
Benim Fox'a gönül borcum var, bakarım dizilerine.Sen izliyor musun diziyi şaşırdım![]()
Aynen cılkını çıkarmaya gerek YokBU KADAR SOSYAL MESAJ YETER
Dizideki tüm iyiler psikopata dönüştü. O Hayat Benim senaristi farkı.![]()
Mirat kötü mü oldu![]()
Yok onun eskisi Raşel ve Ece'nin nişanlısı Mustafa.
Hülya'nın bebeği öldü. Katliama başladılar.![]()
Mustafa Mı😱
O çocuk çok pak bir isimdi![]()