2017 On Body and Soul / Beden ve Ruh - Film Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,288
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
5607714.jpg

Beden ve Ruh - Teströl és lélekröl (2017)

Türü: Dram, Romantik
Yönetmen: Ildikó Enyedi
Senaryo:

Oyuncular:
Géza Morcsányi
Alexandra Borbély
Zoltán Schneider
Ervin Nagy
Tamás Jordán

IMDb Sayfası

Filmin Fragmanı

ecünnü zaten izle beni diyor :)
@sokak sanati @MasacRE- @Maskeli Fedai sizide bekleriz filme :)

Fazla sex sahnesi varsa izleymem bu gece :( Bu gece müsait değil ev:X
1 Sahne dışında hiç cinsellik sahnesi yok izleyebilirsin @Forumdash :A

Film boş bir filmdi bence yani 5 altında puan vermiyorsam şu spoide bahsedicem şeyler hatrına 5 puan vericem zaten filminde onları dikkatlice izledim sadece , spoide detay verelim :A :A :A
Sarışın ecünnünün naptıyla hiç ilgilenmedim :F

Pür dikkat şu Geyikleri izledim belgesel tadındaydı filmi bunlar kurtardı :A
Md6DY1.png

Film boş bir filmdi bence yani 5 altında puan vermiyorsam şu spoide bahsedicem şeyler hatrına 5 puan vericem zaten filminde onları dikkatlice izledim sadece , spoide detay verelim :A :A :A

Md6DY1.png
Bu nee yaa? İzlemicem ben:T: Hep mezbahada mı geçiyor film? Vejeteryan olmayı geçtim vegan olacam :T: İneği hapsedip kesmeler filan :T: Melül melül ekrana çekmişler. İçim kaldırmadı kapattım ve foruma geldim. Başka film yok mu? @destere

muhteşemdi :) demek isterdim ama olmadı bir türlü :) çok güzel bir hikaye yakalamışlar farklı kişilerin aynı rüyayı görmesi, ama bu hikaye bu kadarmı sıkıcı anlatılır :) ilk sahneler kurban bayramından nefret etmeme sebep olan kurbanlık sığırlar arasında geçti berbattı izlemek içimden gelmedi? neyse sonra açılır dedik film, fakat açılan maria marika herne haltsa o oldu işte :)
filmde bir ortak rüya sahnesindeki geyikleri sevdim birde marikanın yüzlerce kaset arasında zar zor bulabildiği şarkıyı sevdim gerisi tam bir hayal kırıklığı :))

şarkıyıda buraya iliştirelim :)

aslında daha düşük puan verecektimde @Çiğdem- e ayak uydurayım bende :)

5 puan

Md6DY1.png
yorumuna aynen katılıyorum benimde sevdiğim bir geyikler oldu birde marianın beğendiği şarkı :)

muhteşemdi :) demek isterdim ama olmadı bir türlü :) çok güzel bir hikaye yakalamışlar farklı kişilerin aynı rüyayı görmesi, ama bu hikaye bu kadarmı sıkıcı anlatılır :) ilk sahneler kurban bayramından nefret etmeme sebep olan kurbanlık sığırlar arasında geçti berbattı izlemek içimden gelmedi? neyse sonra açılır dedik film, fakat açılan maria marika herne haltsa o oldu işte :)
filmde bir ortak rüya sahnesindeki geyikleri sevdim birde marikanın yüzlerce kaset arasında zar zor bulabildiği şarkıyı sevdim gerisi tam bir hayal kırıklığı :))

şarkıyıda buraya iliştirelim :)

aslında daha düşük puan verecektimde @Çiğdem- e ayak uydurayım bende :)

5 puan

yorumuna aynen katılıyorum benimde sevdiğim bir geyikler oldu birde marianın beğendiği şarkı :)
Bu nee yaa? İzlemicem ben:T: Hep mezbahada mı geçiyor film? Vejeteryan olmayı geçtim vegan olacam :T: İneği hapsedip kesmeler filan :T: Melül melül ekrana çekmişler. İçim kaldırmadı kapattım ve foruma geldim. Başka film yok mu? @destere
2 Puan hazırlıyordum ama Geyiklerin hatrına 5 verdim kıyamadım onlara :A

Yoksa insanların naptıyla hiç ilgilenmedim :F

2 Puan hazırlıyordum ama Geyiklerin hatrına 5 verdim kıyamadım onlara :A

Yoksa insanların naptıyla hiç ilgilenmedim :F
keşke kıysaydın biraz fazla puan vermişsin mecburen sana ayak uydurmak zorunda kaldım :)) ben senden yine bir bir falan bekliyordum aslında özellikle mezbahadaki sahnelerden nefret ettim ortam berbattı :))

keşke kıysaydın biraz fazla puan vermişsin mecburen sana ayak uydurmak zorunda kaldım :)) ben senden yine bir bir falan bekliyordum aslında özellikle mezbahadaki sahnelerden nefret ettim ortam berbattı :))
2 Verecektim ama Geyikleri büyük ilgiyle izledim onların suçu ne cnm :F

Onun harici bomboş filmdi evet :A

2 Verecektim ama Geyikleri büyük ilgiyle izledim onların suçu ne cnm :F

Onun harici bomboş filmdi evet :A

keşke baştan sona geyikleri gösterip belgesele çevirselerdi işi :)

sende son durumlar nasıl mezbahalı kısmı geçebildinmi acaba :)) cinsel güç arttırıcı tozu ve birde tek kollu moruğuda atlatırsan marikanın çıplak bedenine ulaşacaksın yolu yarıladın demektir :)

Aksiyon filminin üstüne iyi tercih olmadı :A
ama dün bayağı aksiyonlaştık bizi yormuştu:)
bu film bize bir dur dedi kendimize geldik :) yoksa baby gibi arabayı kapıp bodoslama bindirecektik birilerinin üstüne? arada bir frene basmamızı sağlayan böyle ağır filmler gerekiyor:))

ama dün bayağı aksiyonlaştık bizi yormuştu:)
bu film bize bir dur dedi kendimize geldik :) yoksa baby gibi arabayı kapıp bodoslama bindirecektik birilerinin üstüne? arada bir frene basmamızı sağlayan böyle ağır filmler gerekiyor:))
3 e mi düşürsek puanı acaba :A

yok kalsın öyle:) ben filmlerde puanları düşürmeyi veya çıkarmayı hiç denemedim bugüne kada,r ilk izleyişte neye karar verdiysek öyle kalsın :))
Bende hiç değiştirmedim @Forumdash değiştiriyordu :F

Geyiklerin hatrına 5 altı vermemeyi uygun görmüştüm içim öyle rahat etti :A

Birde 7.10 -8.5 gibi yazıyorlar düz yazsanıza 7 yada 8 diye :A

Bende hiç değiştirmedim @Forumdash değiştiriyordu :F

Geyiklerin hatrına 5 altı vermemeyi uygun görmüştüm içim öyle rahat etti :A

Birde 7.10 -8.5 gibi yazıyorlar düz yazsanıza 7 yada 8 diye :A
birde 7+ veya 8- şeklinde puan veren arkadaşlarda var tam puanı yakalamaya çalışıyorlar gramaj ölçüyorlar bir şekilde ayar kaçmasın diye :)