Çocukların sokakta oyun oynadığı son dönem olan 90'lar birbirinden güzel şarkılarıyla sizlerle ,Tam 180 şarkı kıyasıya mücadele edecek .
2.Turda 11 Grup sizlerle olacak , bu turda 6 şarkı 3.tura yükselecek .
Mirkelam - Her Gece
genel kurulu toplayın acilen bir admin(beni) atayın acilen adminsiz bu işler yürümezYine erken gelir inş @mrt-06 yani ozanıda banladık adminsiz forum götürüyoruz resmen
Erkek üyeleri banlar Sülümanın haremine döndürürdün burayı sen admin olsan be @Yiğitt @Harunnn60genel kurulu toplayın acilen bir admin(beni) atayın acilen adminsiz bu işler yürümez
ne güzel işte cennete çevirirdim forumu kötü codminleri sürgün ederdim sahra çölüne orda kutup ayılarıyla oynaşsınlar şansız bedevi misaliErkek üyeleri banlar Sülümanın haremine döndürürdün burayı sen admin olsan be @Yiğitt @Harunnn60
Ben istemem öyle sonucta bende Hürrem oluyorum otomatikmanne güzel işte cennete çevirirdim forumu kötü codminleri sürgün ederdim sahra çölüne orda kutup ayılarıyla oynaşsınlar şansız bedevi misali
herşeyi sen rahat edesin diye yapıyoruz yaranamıyoruz birde )Ben istemem öyle sonucta bende Hürrem oluyorum otomatikman
Bende yatacam cnm hadi cicili bicili rüyalarherşeyi sen rahat edesin diye yapıyoruz yaranamıyoruz birde )
neyse ben filme dalacağım birazdan sana iyi geceler ve günaydınlar hogatha filmden sonra kalan bildirimlere bakarım fırsat bulursam )