Kıvanç saçı 3'e vurunca Michael Scofield olucağı yerde 8 karakterine dönmesin de
Elim titreyerek el sıkıştık
Zaten yurt dışındada Fox'taydı dizi çok isabetli olmuş.
Çarşamba akşamlarını devirir bu dizi.
Başlığı görünce güldüm. Komedi olur muhtemelen.
Ay Yapım en iyi yapım şirketi, güvenmediği ve beceremeyeceği bir işe girişmez. Valla harika olur, PB benim izlediğim en iyi 2. yabancı dizi konumunda. Partneri de Cansu Dere olsun.
Emin miyiz uyarlama olacağına
Bu herif ile Kıvancın ne alakası var ülkede erkek mi kalmamışKıvanç saçı 3'e vurunca Michael Scofield olucağı yerde 8 karakterine dönmesin de
Elim titreyerek el sıkıştık
dedim ya yukarda;Bunu herifi yapacaklarken Kıvanç buna dönüşürBu herif ile Kıvancın ne alakası var ülkede erkek mi kalmamış
Sarışın gitmez buna kır saçlı biri lazımdedim ya yukarda;Bunu herifi yapacaklarken Kıvanç buna dönüşür
Sarışın gitmez buna kır saçlı biri lazım
Hem Kıvançmı kaldı ayoll onun devri çoktan bitti eğer o oynarsa bu dizi tutmaz , başka herhangi birisi olursa dizinin şansı olabilir
Barış Falay Avcı dizisinde olmazsa bu rolu iyi oynar
dedim ya yukarda;Bunu herifi yapacaklarken Kıvanç buna dönüşür
Sarışın gitmez buna kır saçlı biri lazım
Hem Kıvançmı kaldı ayoll onun devri çoktan bitti eğer o oynarsa bu dizi tutmaz , başka herhangi birisi olursa dizinin şansı olabilir
Barış Falay olursa Michael değil T-Bag olmalı psikopat rol yakışır ona Veya Rıza Kocaoğlu da olabilir sayko rollerin vazgeçilmez adamı olarak, Çukur biterse o zamana kadar tabiBuna ne dersin?
Barış Falay olursa Michael değil T-Bag olmalı psikopat rol yakışır ona Veya Rıza Kocaoğlu da olabilir sayko rollerin vazgeçilmez adamı olarak, Çukur biterse o zamana kadar tabi
Kıvanç kadar fiyasko olur Çağatay daBuna ne dersin?
Uyarlamasını izleyeceğine orijinalinin ilk sezonunu izle yeter Gerisine hiç girmeKıvanç kadar fiyasko olur Çağatay da
Farklı birisi lazım bunun yabancısını izlememiştim ama iyi oyuncu seçilirse uyarlamasına bakabilirim @Forumdash
Orjinaline bir ara bakacaktım ama çok uzun galiba birde bitmiş yabancı dizilere bakmıyorumUyarlamasını izleyeceğine orijinalinin ilk sezonunu izle yeter Gerisine hiç girme
Orjinaline bir ara bakacaktım ama çok uzun galiba birde bitmiş yabancı dizilere bakmıyorum
Saçın rengine mi takıldın bee Prsion Break'in ilk sezonunda saçi gri filan değildi. Şimdiki versiyonda saçı kırarmiş tabi Adamın eski fotolarına bak.Sarışın gitmez buna kır saçlı biri lazım
T-Bag=Bariş Falay iyi durur gibi Şuan editoryal kadromuzla tüm oyuncuları en ince noktasına kadar çalişiyoruzBarış Falay olursa Michael değil T-Bag olmalı psikopat rol yakışır ona Veya Rıza Kocaoğlu da olabilir sayko rollerin vazgeçilmez adamı olarak, Çukur biterse o zamana kadar tabi
Kıvancın daha dizi tutturağını sanmıyorum en son 2011 yılalrıdna bir Kuzey Güneyi var ondan sonra napsa elinde patlıyor onda iş bitmiş bence Fiziğide bozulmuş ayrıca @Harunnn60Saçın rengine mi takıldın bee Prsion Break'in ilk sezonunda saçi gri filan değildi. Şimdiki versiyonda saçı kırarmiş tabi Adamın eski fotolarına bak.
T-Bag=Bariş Falay iyi durur gibi Şuan editoryal kadromuzla tüm oyuncuları en ince noktasına kadar çalişiyoruz
Niye durduk yerde gömdün sen şimdi adamı. @ForumdashKıvancın daha dizi tutturağını sanmıyorum en son 2011 yılalrıdna bir Kuzey Güneyi var ondan sonra napsa elinde patlıyor onda iş bitmiş bence Fiziğide bozulmuş ayrıca @Harunnn60