@denizz19 niye aniden foruma geldi sanıyorsun ben en başından beri biliyordum da biri yazar diye pusuda bekliyordum Kırgınlar baş antisi olarak olaya el koyuyorum ve oylamayı tersine çeviriyorum
Buradan da beni bulup çıkardın pes artık sana Sen kimi istiyordun hacı de hele bana@Forumdash burda seksendört dersen @gözlemci nin berbat yarışmasında handeye dönüş yaparım yani durumlar böyle böyle
bakmıycam inat ettim bakmıycam
bakmıycam diyince şu kız aklıma geldi
beni seviyormusun benim sevdiklerimi seviyormusun onu söyle kimi desteklediğimi söyleyeyimBuradan da beni bulup çıkardın pes artık sana Sen kimi istiyordun hacı de hele bana
Ayıpsın valla seni sevmeyen ölsün Severim tabi 🙄 de hadi söylebeni seviyormusun benim sevdiklerimi seviyormusun onu söyle kimi desteklediğimi söyleyeyim
benim desteklediğimin aksini desteklersen aha böyle olasınmı dur ben o işareti bulamadım @Forumdash ı çağıralım konuyaAyıpsın valla seni sevmeyen ölsün Severim tabi 🙄 de hadi söyle
Nasıl yani bi işareti görelim debenim desteklediğimin aksini desteklersen aha böyle olasınmı dur ben o işareti bulamadım @Forumdash ı çağıralım konuya
kibar feyzoda feyzonun faşo ağa tarifi vardı hanı ona benzer bişeyNasıl yani bi işareti görelim de
Şimdi ben anlamadım ne yaparsam ben o duruma düşeceğim?kibar feyzoda feyzonun faşo ağa tarifi vardı hanı ona benzer bişey
o zaman sana şöyle anlatayım şimdi seksendörde oy verirsen cennete gideceksin ama mandaya oy verirsen zebanilerin arasına düşeceksin yani cennette kendine üç beş dönüm hurili deniz manzaralı parsel ayırmak istiyorsan seksendört deŞimdi ben anlamadım ne yaparsam ben o duruma düşeceğim?
Sen kaç saatir bunun kavgasını mı yapıyorsun ee ben zaten seksendört demiştimo zaman sana şöyle anlatayım şimdi seksendörde oy verirsen cennete gideceksin ama mandaya oy verirsen zebanilerin arasına düşeceksin yani cennette kendine üç beş dönüm hurili deniz manzaralı parsel ayırmak istiyorsan seksendört de
biliyordum kaliteyi seçeceğini ama yinede içime bir kurt düşmedi diyemem doğru yolu bulmuşsun direk cennette yerin hazırSen kaç saatir bunun kavgasını mı yapıyorsun ee ben zaten seksendört demiştim
O zaman en çok Ayna hak etmiştiAma sadece 3 albümleri var. Dolu dolu albümler çoğu şarkıları gerçekten çok iyi ama 3 Duman, Athena, Mor ve Ötesi, MFÖ gibi 90'lardan günümüze kadar gelip hala şöhretini koruyan, 10'un üzerinde albüm yapmış gruplar elendi.. maNga da iyi grup ama çok daha iyisini yapabilirdiler 10-15 senede. Ben gerektiği kadar asıldıklarını düşünmüyorum ve bir şeyi söylemem lazım ki Canlı Müzik'te yukarıdaki efsane grupların da bayağı bayağı gerisindeler.
Bu arada Seksendört için de fazla bir söze gerek yok. Buraya gelmeleri mantıklı değil tamam sevilebilir de kaç tane şarkısı. Ne yaptı bu adamlar ya
öyle değil o sadece işin bir yönü. Diğer taraflardan da örnekler verdim. Canlı müzikte bayağı zayıf kalıyorlar Neyse artık iyi geceler ben uyurO zaman en çok Ayna hak etmişti
bugüne kadar seksendört dedin @turkuazz finaldede aynı istikamette oy kullanacağına eminim
Burada ne çok şeyler dönmüş benle @turkuazz dan hayır gelmez ikimiz acayip kararsızız ve ikimizde çok hafif farklı tarafa kayacak gibiyiz ama ikimizde belli olmaz diyoruz . İşi @MasacRE- çözebilir eğer eşitlik olursaSadece oy vermenizi değil, maNga'ya bekliyoruz. O güzelim maNga isimli albümündeki her şarkısı dilimizde dolanan gruba verin oyunuzu. @Dosi @turkuazz @MasacRE-
Dursun Zaman, Kandırma Kendini, Bitti Rüya, Yalan,Kal Yanımda, Bir Kadın Çizeceksin diye gezerdik hep
Daha bunun 2. albümü var. Dünyanın Sonuna Doğmuşum, Beni Benimle Bırak, Hayat Bu İşte, Alışırım Gözlerimi Kapamaya vee Cevapsız Sorular var.
Ooo daha akustikleri var, 3. albümü var.
Seksendört'ün neyi var? toplasan 5-6 şarkı anca efsane
Duman diye diye antipatisi olacam neredeyseöyle değil o sadece işin bir yönü. Diğer taraflardan da örnekler verdim. Canlı müzikte bayağı zayıf kalıyorlar Neyse artık iyi geceler ben uyur
Totalde en iyisi Duman. Net
Geride oldukları konusunda katılıyorum maaleseföyle değil o sadece işin bir yönü. Diğer taraflardan da örnekler verdim. Canlı müzikte bayağı zayıf kalıyorlar Neyse artık iyi geceler ben uyur
Totalde en iyisi Duman. Net
Neyse, en azından kararsız kalBurada ne çok şeyler dönmüş benle @turkuazz dan hayır gelmez ikimiz acayip kararsızız ve ikimizde çok hafif farklı tarafa kayacak gibiyiz ama ikimizde belli olmaz diyoruz . İşi @MasacRE- çözebilir eğer eşitlik olursa
Duman diye diye antipatisi olacam neredeyse
ciddi farkla elendi, kabullen
Bir sürü bildirim var. Az işim var, 2 saat sonra gelirim forumaGeride oldukları konusunda katılıyorum maalesef
Ama bence hala şarkıları daha iyi.
İyi geceler
Neyse, en azından kararsız kal
@sokak sanati Seksendört e kullanmadımı ayoll ben öyle okudum hatırlıyorum hatta 2 oy laızm diye onuda alıntılamıştım Seksendörte veren olarak 😱😱😱@MasacRE- ezeli düşmanın @sokak sanati mandaya oy verdi bu durumda senin seksendörde oy vermen grekmiyormu
ne iş la bu nasıl askerlik bari üç beş ay gözümüze gözükmeseydin 3 gün forum mutlu ve mesuttu yine batırdın buraları
@Çiğdem-Yaptığın hoş değil destere, bu mesajların hepsini silebilirdim ama rica ettim devamı olmasın diye inat edip yazıyorsun.