En Favori Türk Müzik Grubu | Final maNga - Seksendört

Şampiyon Hangi Grup Olsun?

• maNga

Oy: 18 50.0%
  • Seksendört

Oy: 18 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Oy kullanacaklar şu iki şarkının müzikal kalitesini kıyaslayarak karar versin lütfen sonra pişman olmayın :F

Ya Deniz bu yüzden bu adamları seviyor :F Ben nasıl hatırlayamadım jenerik bunların :F Total'ciler Seksendört'e meyil ediyor. :A Esrarengiz oyların sebebini buldum beyler :A @XanTier @MasacRE-

Ya Deniz bu yüzden bu adamları seviyor :F Ben nasıl hatırlayamadım jenerik bunların :F Total'ciler Seksendört'e meyil ediyor. :A Esrarengiz oyların sebebini buldum beyler :A @XanTier @MasacRE-
@denizz19 niye aniden foruma geldi sanıyorsun ben en başından beri biliyordum da biri yazar diye pusuda bekliyordum :A Kırgınlar baş antisi olarak olaya el koyuyorum ve oylamayı tersine çeviriyorum :D

Şimdi ben anlamadım ne yaparsam ben o duruma düşeceğim? :D
o zaman sana şöyle anlatayım şimdi seksendörde oy verirsen cennete gideceksin :) ama mandaya oy verirsen zebanilerin arasına düşeceksin yani cennette kendine üç beş dönüm hurili deniz manzaralı parsel ayırmak istiyorsan seksendört de :)

o zaman sana şöyle anlatayım şimdi seksendörde oy verirsen cennete gideceksin :) ama mandaya oy verirsen zebanilerin arasına düşeceksin yani cennette kendine üç beş dönüm hurili deniz manzaralı parsel ayırmak istiyorsan seksendört de :)
Sen kaç saatir bunun kavgasını mı yapıyorsun ee ben zaten seksendört demiştim :F :F

Ama sadece 3 albümleri var. :D Dolu dolu albümler çoğu şarkıları gerçekten çok iyi ama 3 :D Duman, Athena, Mor ve Ötesi, MFÖ gibi 90'lardan günümüze kadar gelip hala şöhretini koruyan, 10'un üzerinde albüm yapmış gruplar elendi.. maNga da iyi grup ama çok daha iyisini yapabilirdiler 10-15 senede. Ben gerektiği kadar asıldıklarını düşünmüyorum ve bir şeyi söylemem lazım ki Canlı Müzik'te yukarıdaki efsane grupların da bayağı bayağı gerisindeler. :D
Bu arada Seksendört için de fazla bir söze gerek yok. Buraya gelmeleri mantıklı değil tamam sevilebilir de kaç tane şarkısı. Ne yaptı bu adamlar ya :D
O zaman en çok Ayna hak etmişti :A

bugüne kadar seksendört dedin @turkuazz finaldede aynı istikamette oy kullanacağına eminim :)

Sadece oy vermenizi değil, maNga'ya bekliyoruz. O güzelim maNga isimli albümündeki her şarkısı dilimizde dolanan gruba verin oyunuzu. :bhr: @Dosi @turkuazz @MasacRE-
Dursun Zaman, Kandırma Kendini, Bitti Rüya, Yalan,Kal Yanımda, Bir Kadın Çizeceksin diye gezerdik hep :bhr:
Daha bunun 2. albümü var. Dünyanın Sonuna Doğmuşum, Beni Benimle Bırak, Hayat Bu İşte, Alışırım Gözlerimi Kapamaya vee Cevapsız Sorular var. :bhr:
Ooo daha akustikleri var, 3. albümü var. :Z:Z

Seksendört'ün neyi var? toplasan 5-6 şarkı anca efsane :A
Burada ne çok şeyler dönmüş :A benle @turkuazz dan hayır gelmez :A ikimiz acayip kararsızız ve ikimizde çok hafif farklı tarafa kayacak gibiyiz ama ikimizde belli olmaz diyoruz :F. İşi @MasacRE- çözebilir eğer eşitlik olursa :D

öyle değil o sadece işin bir yönü. :D Diğer taraflardan da örnekler verdim. Canlı müzikte bayağı zayıf kalıyorlar :D Neyse artık iyi geceler ben uyur :D

Totalde en iyisi Duman. Net :D
Duman diye diye antipatisi olacam neredeyse :D
ciddi farkla elendi, kabullen :D

öyle değil o sadece işin bir yönü. :D Diğer taraflardan da örnekler verdim. Canlı müzikte bayağı zayıf kalıyorlar :D Neyse artık iyi geceler ben uyur :D

Totalde en iyisi Duman. Net :D
Geride oldukları konusunda katılıyorum maalesef :(
Ama bence hala şarkıları daha iyi. :D
İyi geceler :bhr:

Burada ne çok şeyler dönmüş :A benle @turkuazz dan hayır gelmez :A ikimiz acayip kararsızız ve ikimizde çok hafif farklı tarafa kayacak gibiyiz ama ikimizde belli olmaz diyoruz :F. İşi @MasacRE- çözebilir eğer eşitlik olursa :D

Duman diye diye antipatisi olacam neredeyse :D
ciddi farkla elendi, kabullen :D
Neyse, en azından kararsız kal :T:

Geride oldukları konusunda katılıyorum maalesef :(
Ama bence hala şarkıları daha iyi. :D
İyi geceler :bhr:

Neyse, en azından kararsız kal :T:
Bir sürü bildirim var. Az işim var, 2 saat sonra gelirim foruma :F
Artık kimse yokken dolanırım :F

@MasacRE- ezeli düşmanın @sokak sanati mandaya oy verdi bu durumda senin seksendörde oy vermen grekmiyormu :)

ne iş la bu nasıl askerlik :) bari üç beş ay gözümüze gözükmeseydin 3 gün forum mutlu ve mesuttu yine batırdın buraları :)
@sokak sanati Seksendört e kullanmadımı ayoll ben öyle okudum hatırlıyorum hatta 2 oy laızm diye onuda alıntılamıştım Seksendörte veren olarak 😱😱😱