En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kız kısa bir dedikodu verip kaçıyorum vatanım sesnsinin bu seneki finalinden sonra halit ergençe yeni bir dizi teklif edilmiş
sopranosun uyarlaması olacakmış dizi @Forumdash farukun aydirik yapımı çekecekmiş

partnerleri için de ece uslıu ve meryoşuma teklif gitmiş heyecanlandım akşam akşam ben bunu araştırayım cumartesi haftalık girişimi yapınca foruma bilgi veririm:A @destere @xBUGRAx @Aserat @denizz19 @Thequeer @Yiğitt @Harunnn60
Kanal D ile anlaşmasına devam edecekmiş, bende duydum bunu. :Z :bhr:

Defol git vere vere bu haberi mi verdin. Meryem Halit. :F
kız kısa bir dedikodu verip kaçıyorum vatanım sesnsinin bu seneki finalinden sonra halit ergençe yeni bir dizi teklif edilmiş
sopranosun uyarlaması olacakmış dizi @Forumdash farukun aydirik yapımı çekecekmiş

partnerleri için de ece uslıu ve meryoşuma teklif gitmiş heyecanlandım akşam akşam ben bunu araştırayım cumartesi haftalık girişimi yapınca foruma bilgi veririm:A @destere @xBUGRAx @Aserat @denizz19 @Thequeer @Yiğitt @Harunnn60
Senin maatba haberlerine benziyor bu cnm :F oyüz den korkma @mrt-06 :A

ben ve matbaam bir numarayız macaristanlarda bile haber yaptırdım diziyi :A arabikleri latinleri falan saymıorum :A aydirik yapım üzerinde uluslararası baskı kurduruyorum @Forumdash :A raci de yapabilir bu diziyi mafya dizisiydi sanırım (b) @batuhankaralar :A @Yiğitt @Aserat @Dosi @destere @Harunnn60 @xBUGRAx
DQCWGXmUQAAj_HY.jpg

ben ve matbaam bir numarayız macaristanlarda bile haber yaptırdım diziyi :A arabikleri latinleri falan saymıorum :A aydirik yapım üzerinde uluslararası baskı kurduruyorum @Forumdash :A raci de yapabilir bu diziyi mafya dizisiydi sanırım (b) @batuhankaralar :A @Yiğitt @Aserat @Dosi @destere @Harunnn60 @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 57944
Ay yapım
Sopranos (Mafya?)
Halit Ergenç
Meryem Uzerli
Ece Uslu
2018

tüm dilleri şakır şakır konuşuyorsun maşallah :F Dizi mi yapılacakmış?

Ay yapım
Sopranos (Mafya?)
Halit Ergenç
Meryem Uzerli
Ece Uslu
2018

Haliti ecünnüler arasına atmış .Acıdım gariban adama 😱😱😱 @mrt-06
Ay Yapım yapmasın ya Kanal D'de olmaz o zaman. 😱 :T:
marka olmak kolay değil arada şilinin en büyük 3. kanalı canal 13 ün yöneticisiyle twitterdan konuşuyorum onların da sabah programları varimiş seçtiğim ecünnüleri anlatın diyorumA:

marka olmak kolay değil arada şilinin en büyük 3. kanalı canal 13 ün yöneticisiyle twitterdan konuşuyorum onların da sabah programları varimiş seçtiğim ecünnüleri anlatın diyorumA:
Elin kolun baya uzamiş görmeyeli :X Bu arada Kanal D latin bi kanalla anlaşıp latinlere dizi yapacakmiş.Ama burada gösterilmeyecekmiş. @Yiğitt nasıl haber açmazsın :F

Online olanlardan biri açsın:

Adı: Zehra'mızın ilk tanıtımı bu akşam FOX'ta!
25498348_1791983917540536_9114040296453087939_n.jpg

Kanal D ile anlaşmasına devam edecekmiş, bende duydum bunu. :Z :bhr:

Ay yapım
Sopranos (Mafya?)
Halit Ergenç
Meryem Uzerli
Ece Uslu
2018

Dün Fazilet'de Nazan Kesal muhteşem oyunculuğu ile harika bir bölüm ortaya çıktı. Bazı olaylar fazla uzatılıyor, bu durum azalırsa kolaylıkla 6+ alır. Zaten 2 grupta 6a yakın almış.

Yeni Gelin 8 reytinge uçmuş. :Z

Fazilet hanım ve kızlarını ve Yeni gelini tebrik ediyorum Dostlar mahallesi kötü başlamış nasıl
devam eder bilemiyorum 😉
tövbe diyin gııı😱 @mrt-06 @destere @Aserat @xBUGRAx @cookies @MasacRE-

Şafak Sezer'li rezaletten sonra denemesinler bile. :A

Ama yalan haber olduğu belli Halit ara verir yine. :D

Belediye ile ilgili konu bulamadım. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı klimalı duraklar. İsteyince oluyor.

ced7ca634f6ccdc05560a138d8041194.jpg
589f9eac9094c9a2fbd870bcf882a52b.jpg
7cf9e85bb7726e9535e78e787a5ceb6a.jpg
bccf7188057e45c931f69967d1f05ea7.jpg
60e726350cbd2701aa94bc753f3201f9.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking