'Avlu' Dizisi İçin Dev Hapishane Platosu Kuruldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
n1Jun8Zg_400x400.jpg

Star TV'nin büyük merakla beklenen dizisi ''Avlu'' için dev plato!

Yapımcılığını Limon Film - Hayri Aslan'ın üstlendiği, yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun yapacağı, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin kadrosunda Demet Evgar, Nursel Köse, Rüçhan Çalışkur, Gamze Topuz ve Ceren Moray yer alıyor.

Merakla beklenen dizi için İstanbul - Ümraniye'de dev bir plato kuruldu. Platonun kurulması tam 4 ay sürdü. Hapishane sahnelerinin burada çekileceği dizi 140 ülkede 25 yıldır gösterilen “Prisoner” dizisinden ülkemize uyarlanıyor. Dizi, hapishane ortamı ile yeni tanışan ve kızından ayrılmanın acısını üzerinden atamayan bir kadının çarpıcı öyküsü üzerinden ilerleyecek.

Dizide Demet Evgar’ın kızı ve diğer genç erkek rolünü canlandıracak oyuncuları bulmak için yaklaşık 800 oyuncuyla deneme çekimi yapıldı.

''Avlu''nun çekimleri Aralık sonunda başlayacak, Ocak sonu - Şubat başı gibi ise yayında olması bekleniyor.

Kanal D ve Limon Film de yeni sezona Kuvayı Milliye Destanı'nı hazırlıyormuş diye duydum, perşembe günlerine oradan devam edeceklermiş. :bhr:

Gamze Topuz'un ne reytingi var? :F

Diğerleri tam hapishanelik tipler zaten, bir Yeşim Ceren eksik kadroda. :bhr:

Limon FOX'taki oranlarını alamaz başka kanalda. :A

Limon FOX'taki oranlarını alamaz başka kanalda. :A
Kanal D'de Poyraz Karayel efsanesine ev sahipliği yaptılar, çift rakamları gördüler. O zamanlar sen yoktun, herkes tutmaz bu dizi diyordu. Bende öylesine 7-8 alacak diyordum şu an tüm D dizilerine dediğim gibi. Millet gülüp geçti, dizi efsane kaldı. :A

Kanal D'de Poyraz Karayel efsanesine ev sahipliği yaptılar, çift rakamları gördüler. O zamanlar sen yoktun, herkes tutmaz bu dizi diyordu. Bende öylesine 7-8 alacak diyordum şu an tüm D dizilerine dediğim gibi. Millet gülüp geçti, dizi efsane kaldı. :A

Eylül'de duyurup Ocak'ta başlattınız Kanal D inanmıyordu ki. :A

Kanal D ve Limon Film de yeni sezona Kuvayı Milliye Destanı'nı hazırlıyormuş diye duydum, perşembe günlerine oradan devam edeceklermiş. :bhr:

Gamze Topuz'un ne reytingi var? :F

Diğerleri tam hapishanelik tipler zaten, bir Yeşim Ceren eksik kadroda. :bhr:
Tamam o kızı sevmem ama iticiliği ile de reyting alır. Ama kötü karakter yazılması lazım ona.

Kadın oyuncu kadrosu efso plato efso kanal efso valla bu diziyi de izlerim. Starcok iyi dizi yapıyor yaa:A

En güzel hapishane dizisi Parmaklar Ardındaydı (zamanına göre) sonra cıvıdı tabi. limon film bi ara başka bir filmin dizisini çekecekti. Hulya Avşar adı filan geçiyordu noldu?

En güzel hapishane dizisi Parmaklar Ardındaydı (zamanına göre) sonra cıvıdı tabi. limon film bi ara başka bir filmin dizisini çekecekti. Hulya Avşar adı filan geçiyordu noldu?
Ohoo sen nerede kaldın ya. Aşk ve Gurur çekilip birkaç bölümde yayından kaldırılalı çok oldu. :A