Tarkan,Türkiye'yi Terk Ediyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
Almanya Köln yakınlarında 3 milyon TL'ye lüks villa satın alan Tarkan, Alman Başkonsolosluğu'na sabah erken saatlerde gelip oturma izni başvurusu yaptı.

Türk asıllı Alman vatandaşı Pınar Dilek'le evlenen,Duisburg'a 70 kilometre uzaklıkta bulunan Köln yakınlarında 4 yatak odalı, bahçeli lüks villa satın alan Tarkan'ın Türkiye'yi terk edip Almanya'da yaşayacağı öğrenildi.
tarkan-turkiye-yi-terk-edip-almanya-ya-10307579_8220_m.jpg

Zaten çok istek üzerine bir albüm çıkarmıştı. Bence Tarkanın şarkıcılıkta gözü yok çoktan beri. Sırf geçmişi için ve hayranlarını sevindirmek için yaptı son albümü. :)

Zaten çok istek üzerine bir albüm çıkarmıştı. Bence Tarkanın şarkıcılıkta gözü yok çoktan beri. Sırf geçmişi için ve hayranlarını sevindirmek için yaptı son albümü. :)
GÖrmüştüm haberi açıcaktım da işte Hande'ciyim diye açmadım :A Gitsin gitsin, evliliğini burada rahat yaşayamıyodu:F Karısını boşar 2 sene sonra :A (5 yılllık dolmuş olur heralde)
Gitsin bıraksın bu işleride ortalık Mustime kalsın şöyle bir albüm patlatıp tek Megastar kalalım :Z:Z:Z

Benim için fark etmez gidiyorsa gitsin. :A
Ben gitmesine sevinirim Mustime kalır Megastarlık :Z

Ama sen Sezen Aksu tarafı olarak ikna etmek zorundasın Tarkanı :A :A :A

Aaa bunu izlemediysen 0:45 e kadar kısma bak cnm ne hallerdeler :F :F :F

Gidebilir çok kasıyor kendini. Albüm çıkarmasa aramayacağım isimlerden.

Almanya Köln yakınlarında 3 milyon TL'ye lüks villa satın alan Tarkan, Alman Başkonsolosluğu'na sabah erken saatlerde gelip oturma izni başvurusu yaptı.

Türk asıllı Alman vatandaşı Pınar Dilek'le evlenen,Duisburg'a 70 kilometre uzaklıkta bulunan Köln yakınlarında 4 yatak odalı, bahçeli lüks villa satın alan Tarkan'ın Türkiye'yi terk edip Almanya'da yaşayacağı öğrenildi.
tarkan-turkiye-yi-terk-edip-almanya-ya-10307579_8220_m.jpg
Hande bunu beğendi. :A
Adamın sülalesi rahat.
Bana 59 km uzakta olacak :Z
Gidebilir çok kasıyor kendini. Albüm çıkarmasa aramayacağım isimlerden.
Tuğba Ekinci de sevinir. :A

Kız sen de bizdensin resmen :A Sinsirellalık yapıyormuşsun meğerse:F
Tarkan haberlerin doğru olmadığını, haberin Alman basının iftirası olduğunu belirtti. :)

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...