Bazen oluyor bu hata.Kanal D mesajım niye girmemiş Çocuklar Duymasın konusundaki @mrt-06![]()
@destere i İhbar etti şimdi forumda yerini almaya çalışıyor ,Önce avatar şimdi güldürü konusuBazen oluyor bu hata.Gelecek hafta konusunda gözükmesi yüksek ihtimal.
![]()
Geberen gebermiştirNe oldu çok memnun değil gibisin sevineceğin yerde![]()
Ben öyle bişi demedim adamı sen gömdün şimdi
Sen şuan çıkıp gelse sevinirsin biliyorum cnmBen öyle bişi demedim adamı sen gömdün şimdi
Scandall![]()
Çok özledim gerçektenSen şuan çıkıp gelse sevinirsin biliyorum cnm![]()
![]()
![]()
Benim analizime göre , Her ay geçikiyor mesala 2 yıl öcne Eylülün sonu gelmişti sanırım , geçen yıl ekimin sonu geldi , bu yılda kasımın sonu
Aaa doğru@destere etiket yapmadan güldürdü listesine giriyordu sen etiketli giriyorsun Haruncum.![]()
Aaa doğruBir de konudan daha çok mesajlarıyla giriyordu
Ama @Harunnn60 daha stajer aşamasın da cnm yavaş yavaş destere özelliklerini kapmaya niyetli belli
kendisine bu zor sıkıntılı başarılar diliyorum neden sıkıntılı çünkü bunun daha sapık huy öğrenme yönleri de var
![]()
![]()
![]()
@destere gibi ev kızı modun da yaşayabilecekmi ama @Harunnn60Geriye o tuhaf dizileri izleyip övmesi kaldı.
![]()
Kıskançlıktan ne yapacağını şaşırdı işte bırak oklavayı yesin.@destere ile gibi ev kızı modun da yaşayabilecekmi ama @Harunnn60Annesin den oklava yemesin de
örnek aldığı kişi pek sağlıklı birisi değil
![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 da bu hallerini seviyorum ,kıskançlık tripleri eğlenceli oluyor bazenKıskançlıktan ne yapacağını şaşırdı işte bırak oklavayı yesin.![]()
@Harunnn60 da bu hallerini seviyorum ,kıskançlık tripleri eğlenceli oluyor bazen
Öyle anlarda bu fotoyu atıyorum ona ,Öpüyoruz hala hoşaf gibi surat pehhh liyorsun diyorum![]()
![]()
![]()
Hhahah @Harunnn60 ın tribini hep bu kare ile aşıyorumSesli güldüm gece gece.
Çok komik bir kara ekran fotoğrafı yapcam telefonuma.
![]()