Haa yok belli olmaz @TolstoyevskiÇiğdem sonuçlar açıklanmadan sonucu söyledi, dağılalım o zaman.
Veda konuşması da yapıldı napsak sonuçların heyecanını kaçırdı pos bıyık @mrt-06
Son düzenleme:
Haa yok belli olmaz @TolstoyevskiÇiğdem sonuçlar açıklanmadan sonucu söyledi, dağılalım o zaman.
@XanTier de yok bu gece galiba.Haa yok belli olmaz @Tolstoyevski
Veda konuşması da yapıldı napsak sonuçların heyecanını kaçırdı pos bıyık @mrt-06
Haa yok belli olmaz @Tolstoyevski
Öncelikle, dinlenilmesini istediğim bütün Selda Bağcan parçalarıyla yarışma imkanı bulduğum için ve dahası onun en yorumlarından, dillere destan Gesi Bağları türküsüyle yarışmanın 3.sü olarak veda ettiğim için oldukça mutluyum. Bugünkü sonuçların formalite icabı olduğunu herkes biliyor, görünen köy kılavuz istemez ki 1.Sia, 2.Gribin oldu bugün hem de farklı bir şekilde. Ancak dediğim gibi biz de en azından hatrı sayılır, güzel bir parçayla elendik yani "keşke" diyeceğim bir şey olmayacak sonunda. Nihayetinde "ilk 10'a giremez" diyenlere rağmen, kimsenin favori görmemesine rağmen en azından finali son anda kaçırarak 3.olduk. Tabi üçüncülük başarımın en büyük katkısyeni (şimdi türettim) - I @Çiğdem- dir. Bana kritik haftalarda verdiği önemli tavsiyelerin çok büyük katkısı oldu, o yüzden bu başarı benden ziyade onun başarıdır bu yüzden en büyük teşekkürü kendisine ediyorum.
Buraya kadar bana desteklerini esirgememiş herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Güzel bir sezon oldu, güzel bir parçayla veda ettik. Hayır bu sefer kesinlikle totem yok, @S.G.A.T. e de söyledim görünen köy kılavuz istemez, gerçekçi ol canımı ye.
Finaldeki desteğim kuvvetle muhtemel Gribin'den yana olacak, en azından o da sıfır reklamla ve sıfır etiket yalvar yakar ricasıyla finale geldi ve Sia'nın çeyrek ve yarı final haftalarından daha zayıf bir parçasına karşı oynayacak. Her 2 yarışmacıya da başarılar diliyorum.
Bu benim oylara bayağı benziyor aynı müzik zevkine sahibiz demek ki ablacım.@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
Yavaş Yavaş başlayalım ozaman
Noal Anne geldi
3 Selda Bağcan - Gesi Bağları
3 Sia - Chandelier
3 Gripin - Sen Gidiyorsun
@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
Yavaş Yavaş başlayalım ozaman
Noal Anne geldi
3 Selda Bağcan - Gesi Bağları
3 Sia - Chandelier
3 Gripin - Sen Gidiyorsun
Beğenmedim oyunu pis boncukçu
Noel Anneye ,Boncuk cu diyor buBu benim oylara bayağı benziyor aynı müzik zevkine sahibiz demek ki ablacım.
Onda bunda şuandadır mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır.Noel Anneye ,Boncuk cu diyor bu
@sokak sanati Elenmemiştir inş3 yarışmacının ikisi de yok finale ikisi çıkarsa final huzur evi gibi olur. @Çiğdem-
Ondan sonra @sokak sanati na laf ediyorlar , Bu çocuk şampiyonluk hak etmiyor mu @mrt-06Burada neden yarışmacı olmadığımız halde sadece biz varız? Yarışmacılardan sadece bir tanesi burada. @mrt-06