Dinlenmesi de artar iyiceBende bunu sorcaktm daha ne güzel şarkı diziye çok yakıştı ya![]()
Dinlenmesi de artar iyice![]()
Yok gayet güzeldi bölümDiziyi geç açtım. Durgun sanki :S
Kadın Filiz'i ne için çağırmış be, demek hayatını yaşamak bu yollardan geçilmek demekmiş![]()
Ve 48 saat sonra Deniz ile ilk muhabbetimiz 😱 @vadikızıYok gayet güzeldi bölüm![]()
Onu mu hesapladın
yok hani en son seni şey şey deyip kıvranarak çağırmıştım ya twittere. Bir şeylerin büyüsümü bozulduda koptuk birbirimizdenOnu mu hesapladınyakında 5,5 ay sonra sohbet edeceğiz 48 saat nedir ki
![]()
Yok tatlım büyü devam ediyor rahat ol sadece konuşacak bir ortam olmadı odur sebepyok hani en son seni şey şey deyip kıvranarak çağırmıştım ya twittere. Bir şeylerin büyüsümü bozulduda koptuk birbirimizden![]()
![]()
yok hani en son seni şey şey deyip kıvranarak çağırmıştım ya twittere. Bir şeylerin büyüsümü bozulduda koptuk birbirimizden![]()
![]()
ortamı hep ben sağlıyorum. Şöyle bi kendimi ağırdan satayım dedim senden tık yokYok tatlım büyü devam ediyor rahat ol sadece konuşacak bir ortam olmadı odur sebep![]()
Sali günüydü twitterde yazışmamız kızsana gelmiş yine bana dönmedi dmden birşey yazmışıdım deniz beye![]()
Cevap bekleyecek bir şey yazmamışsın kisana gelmiş yine bana dönmedi dmden birşey yazmışıdım deniz beye![]()
Yuvayı dişi kuş yapar desem buraya uyar mıortamı hep ben sağlıyorum. Şöyle bi kendimi ağırdan satayım dedim senden tık yok
Gerçi ben çarşamba günü full yoktum forumda yani dün
Sali günüydü twitterde yazışmamız kızsen bugün yazmışsındır kesin
![]()
ortamı hep ben sağlıyorum. Şöyle bi kendimi ağırdan satayım dedim senden tık yok
Gerçi ben çarşamba günü full yoktum forumda yani dün
Sali günüydü twitterde yazışmamız kızsen bugün yazmışsındır kesin
![]()
Cevap bekleyecek bir şey yazmamışsın ki
Yuvayı dişi kuş yapar desem buraya uyar mı![]()
Hayır yazmışsın da cevap beklenecek bir şey değildiYok kız sen değil deniz dönmedi diyorum
Yazmadım mı bak bakım dm ye bi
Hayır yazmışsın da cevap beklenecek bir şey değildi![]()
uymazCevap bekleyecek bir şey yazmamışsın ki
Yuvayı dişi kuş yapar desem buraya uyar mı![]()