eTV MusicSurvivor 7.Sezon 11.Hafta Sonuçları

Neyse kahve yapıp geliyorum, gerçi birazcık zahmetli oluyor ama olsun :A Daha önce de bahsetmiştim çok zevkli olay, önce su kaynatıp kupaya ve presse döküyorsun ki sıcak kalsın içi.

Sonra taze kavrulmuş çekirdek kahveden 1 yemek kaşığı kadar alıp
orhan-kahve-cekirdek.jpg
El değirmenine döküyorsun ve elinle 1 dakika kadar çeviriyorsun kolunu, çekirdek kahveyi öğütmek için,
degirmen_standart-700x700.jpg
Ardından öğütülmüş kahveyi pressin içine döküp yeni kaynamış suyu 1 dakika kadar dinlendirdikten sonra kahvenin üstüne döküyorsun ve telefonun zamanlayıcısını açıp tam 5 dakika demlenmesini bekliyorsun

62764011_0_640x640.jpg

5 dakika dolunca zaten en başta içine kaynar su koyup sıcak kalmasını sağladığınız kupadaki suyu döküp kahveyi dolduruyorsun bardağa ve yanında da bitter çikolata varsa, harika bir kahve deneyimi gerçekleşmiş oluyor :A
20120302-frenchpress-main.jpg
Üçü bir arada ile bu tür kahve demlemeleri arasındaki fark, hindi salam etiyle bonfile arasındaki farktan daha büyük, o yüzden zaten evdesin tavsiyeme kulak as :A
Bilim, siyaset, felsefe konusunda uzun uzun paragraflar yazacak kadar bilgin kalmayınca böyle saçmalamaya başlaman beni üzdü. :( Bu ne?

@mrt-06 oyları jURİ bAŞKANIMIZ
6 Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm (Bir daha gel, gel Samsun'dan... Sarı saçlım mavi gözlüm nerde... nerde... nerdesin DOST....)

5 Athena - On İki Dev Adam (Efsane :A)

4 Ebru Gündeş - Gel Vefasız

3 İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman
3 Gripin - Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar
3 Sia - The Greatest

Forumda ihtiyarlara yer yok adında bi etkinlik yapıp Perran'ı şutlayacağım inşallah.:A

@S.G.A.T. oyları
Ebru Gündeş (insanmısın Ebru Gündeş, bu nasıl bir ses. :bhr:) 5
İlyas Yalçıntaş (En sağlam şarkısı. Normalde zirvede olması gerekirdi. :D) Dört
Sia (altyapı mükemmel.) 3
Gripin 2 (sevdiğim bir parça, üstteki şarkılara geçildi.)
Selda Bağcan 1

Düşük buldum puanını @S.G.A.T. ama trip atmayacağım.:A
yorumda övmüş :A

@S.G.A.T. oyları
Ebru Gündeş (insanmısın Ebru Gündeş, bu nasıl bir ses. :bhr:) 5
İlyas Yalçıntaş (En sağlam şarkısı. Normalde zirvede olması gerekirdi. :D) Dört
Sia (altyapı mükemmel.) 3
Gripin 2 (sevdiğim bir parça, üstteki şarkılara geçildi.)
Selda Bağcan 1
sen kimi tutuyonda dis attın @DarkLegenD :F

Bilim, siyaset, felsefe konusunda uzun uzun paragraflar yazacak kadar bilgin kalmayınca böyle saçmalamaya başlaman beni üzdü. :( Bu ne?

Bu mu ne? Buna kahve içme sanatı diyorlar, kahve içmek başlı başına bir felsefedir :A Üstelik ben çok ayrıntıya girmiyorum, kaynattıkları suyun derecesini ayarlayanlardan tut da değirmene ne kadar çekirdek kahve koyacağını tutturmak için el tartısı alıp virgülüne kadar hesap yapanlar var yani 7.3 gram gerekirse adamlar 7.2 ya da 7.4 gram değil, illa 7.3 gram olması için el tartısı kullanıyor neyseki ben onlardan değilim :A

Bu nedir yaa taş devrinin insanına göstersen onlar bile biz daha moderniz bu ne derler :F @Harunnn60 @Tolstoyevski
degirmen_standart-700x700.jpg

Bunu küçümseme, bunu bulabilmek için tüm günümü harcamışım zamanında neyseki üretim yerinden gidip almıştım sonunda :A Kahve öğütme cihazları kahveyi kestiği için en güzel tadı bu veriyor, yoksa manyak mıyım uğraşayım :A

Bu mu ne? Buna kahve içme sanatı diyorlar, kahve içmek başlı başına bir felsefedir :A Üstelik ben çok ayrıntıya girmiyorum, kaynattıkları suyun derecesini ayarlayanlardan tut da değirmene ne kadar çekirdek kahve koyacağını tutturmak için el tartısı alıp virgülüne kadar hesap yapanlar var yani 7.3 gram gerekirse adamlar 7.2 ya da 7.4 gram değil, illa 7.3 gram olması için el tartısı kullanıyor neyseki ben onlardan değilim :A

Bunu küçümseme, bunu bulabilmek için tüm günümü harcamışım zamanında neyseki üretim yerinden gidip almıştım sonunda :A Kahve öğütme cihazları kahveyi kestiği için en güzel tadı bu veriyor, yoksa manyak mıyım uğraşayım :A
Anlıyorum. :A

yorumda övmüş :A

sen kimi tutuyonda dis attın @DarkLegenD :F
Belki de sana diss atmak istemişimdir. :A

Tam onu soracaktım bende görünce vazgeçtim :F :F :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking