Cidden öyle ismi kadın ismi gibi ama kendisi taş.başlıktan kadın ismi gibi duruyordu tam @Ahmed nasıl böyle bir konu açar diyordum ki içeriği görünce lafımı geri aldım![]()
bizim italyanca hocası italyadaki bir araştırmayı okumuştu, italyan erkeklerin %40 gay ya da biseksüelmiş resmen sen, @berkann @Thequeer @Yiğitt ve @YıldırıM için cennet gibi yer
Rabbim özene bezene yaratmış İtalyanları. Bize de destere kiliklilar kalır. Ya da @DarkLegenD gibi şoparlar.
ay ben de shadowhunterdaki kırbaçlı kız sanmıştım hayallerim boşa çıktı onun adı emaraude imişE ben çıkayım artık çok fazla oldu bu![]()
@Darkleqend ne zaman taraf değiştirdi 😱Rabbim özene bezene yaratmış İtalyanları. Bize de destere kiliklilar kalır. Ya da @DarkLegenD gibi şoparlar.
Bilmiyorum böyle bir istatistik ne derece doğru ama illa bir millet seçecek olursam bu İspanyol/Latin olurdu.
Kıskançsın oğlum.Tipsiz laa bu. Çok düz bir yüzü var. Erkeksi değil makyaj ile kadın bile olur![]()
onlar biraz ateşli oluyor amaBilmiyorum böyle bir istatistik ne derece doğru ama illa bir millet seçecek olursam bu İspanyol/Latin olurdu.
Ayrıca artık bir maşallah emojisi, ne bileyim bir nazar boncuğu emojisi lazım foruma.![]()