Emanuele Fiore Resimleri

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,542
Puanı
1,060
Emanuele Fiore italyan manken ve aktör. 1987 doğumlu.

499c264df75a3ef5a96a24f9edff2aaf.jpg

Emanuele-Fiore-8.jpg

558a72400ca38emanuele_8.jpg

unnamed2-753x502.jpg

emanuele-fiore-polaroid-02.jpg

tumblr_nnbsie9dzh1sshchso1_1280.jpg

431751.jpg

390137.jpg

başlıktan kadın ismi gibi duruyordu tam @Ahmed nasıl böyle bir konu açar diyordum ki içeriği görünce lafımı geri aldım :A

Ya şu italyanlar çok yakışıklı oluyor ya. :Z Geçen bunu görmüştüm şimdi açayım dedim. :Z
Beğendinizmi. :bhr:

@Çiğdem- @Yiğitt @Thequeer @YıldırıM @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @Shamkhal @S.G.A.T. :A

Cidden öyle ismi kadın ismi gibi ama kendisi taş. :bhr: :A
bizim italyanca hocası italyadaki bir araştırmayı okumuştu, italyan erkeklerin %40 gay ya da biseksüelmiş resmen sen, @berkann @Thequeer @Yiğitt ve @YıldırıM için cennet gibi yer:A

KIZ @Çiğdem-, destere de italyaya gitmiş olmasın en son sen çocuğun ayarlarını bozmuştun :A

bizim italyanca hocası italyadaki bir araştırmayı okumuştu, italyan erkeklerin %40 gay ya da biseksüelmiş resmen sen, @berkann @Thequeer @Yiğitt ve @YıldırıM için cennet gibi yer:A

KIZ @Çiğdem-, destere de italyaya gitmiş olmasın en son sen çocuğun ayarlarını bozmuştun :A
Bilmiyorum böyle bir istatistik ne derece doğru ama illa bir millet seçecek olursam bu İspanyol/Latin olurdu. :D

Ayrıca artık bir maşallah emojisi, ne bileyim bir nazar boncuğu emojisi lazım foruma. :D

Bu arada beyefendinin çok ortalama bir yüzü ve yakışıklılığı varmış.