Oha dövdü kızı abla. 😱Bölüm güzel başladı İpek resmen kendi düştü Süreyyaya kızıp durdu kusura bakmada İpekcim bitmeyen hırsın yüzünden bebeği kaybedecektin az daha unutma Süreyya senin yüzünden bebeğini kaybetmişti senin bebeğin şükür ki bebek hayatta 😉
@Ahmed bakıyormusun sen diziye
Oha dövdü kızı abla. 😱
O kız hala neden orda duruyor.Net sıkıntısı olduda gelemedim evet dövdüü elleri kırılsınnn o Ademin annesi yüzünden ama rahat bırakmıyor ki hiç
O kız hala neden orda duruyor.
Cidden bu yüzden evlenmek en kötüsü.
İsim olarak aklımda değil, aynen.Dilaraya diyon demi Ademi seviyor ondan bu dayaktan sonra kalmaz artık herhalde
İsim olarak aklımda değil, aynen.
O daha önce de 1 kere tokat yemişdi demi?
uzun sürenin ardından burdayım ilk defa dolu dolu yorumlarla geldim
osman bu sezonun ilk bölümünde baharla karşılaşınca umarım olmaz demiştim sevemedim baharı burcu daha iyi evet kitap konusunda duyguları ile oynadı gibi ama bence osman burcuyu değiştirecek önce duygularım yok derken yapma demiştim ama denemeye karar verdiler ve 1 hafta geçti aradan sanırım iyi gidiyor aileye açıkladılar tabi ki esma karşı çıktı süreyya osmana destek olalım yanında olalım dedi faruk istemiyor gibi görünürken fikret osman bu masada kız adı verdiğine göre üzgünüm anne dünür olacaksın garip beyle dedi acaba senarist bir işaret vermiş olabilir mi
ve sizlerin yorumu çok önemli sizce bu bölümden sonra osman ve burcu arasında neler olabilir sorun çıkar mı yada faruğun süreyyaya kavuştuğu gibi osmanda burcuya kavuşurmu esmaya rağmen