Yok yerli diziler için sordum. Yabancıların ayrı bölümü yok.Yabancı ya da yerli farketmiyor sanirim![]()
aa eskiden walking deadın vardı diye hatırlıyorum eğer yine karıştırmıyorsamYok yerli diziler için sordum. Yabancıların ayrı bölümü yok.![]()
Fragman konuları açılıyordu da alt bölümü olduğunu hatırlamıyorum.aa eskiden walking deadın vardı diye hatırlıyorum eğer yine karıştırmıyorsam@Harunnn60
Forumu olan tek yabancı dizi walking deadtı sanırım öyle değilmi @Harunnn60Fragman konuları açılıyordu da alt bölümü olduğunu hatırlamıyorum.![]()
Sen izlediklerini yazsana ablacım Walking Dead nerden çıktı özledin galiba.Forumu olan tek yabancı dizi walking deadtı sanırım öyle değilmi @Harunnn60
ama şimdi uçmuş tabi cnm![]()
![]()
![]()
onunda bölümü çıktı izledik ama senin dizilerden haberin yok bu aralarSen izlediklerini yazsana ablacım Walking Dead nerden çıktı özledin galiba.![]()
Onun daha gerisindeyim zaten geçen sezonda kaldım. :Sonunda bölümü çıktı izledik ama senin dizilerden haberin yok bu aralar![]()
![]()
![]()
aaa sen geçens ezonu bitirmedinmi sana site vermiştim galiba 😱😱😱Onun daha gerisindeyim zaten geçen sezonda kaldım. :S
@Billy Kane de 10 saattir konuda şimdi düşünüyordur başlayıp başlayıp bırakıyorum hangi diziyi izliyordum.![]()
![]()
O site yer imlerinde kayıtlı da izleyecek vaktim yok.aaa sen geçens ezonu bitirmedinmi sana site vermiştim galiba 😱😱😱
sakın bu @Billy Kane in ağzıyla konu falan açma cnm sen konuyu açarsın ben bunu bırakmıştım der![]()
![]()
![]()
GOT ile TWD için özel bir bölüm vardı evet.Forumu olan tek yabancı dizi walking deadtı sanırım öyle değilmi @Harunnn60
ama şimdi uçmuş tabi cnm![]()
![]()
![]()
Geçen sezonu izlemedi şimdi gelmiş bu sezonu yorumluyorO site yer imlerinde kayıtlı da izleyecek vaktim yok.
Bugün Diriliş’i izliyordu bakalım bu sezon kaç kez bırakıp başlayacak.![]()
taht oyunlarını hatırlamıyorum ben sade twd vardı sanırım hatta bölüm yorumlarını neden açmıyoruz diyorduk oradan yerli dizi gibiGOT ile TWD için özel bir bölüm vardı evet.Kim uçurdu orayı.
![]()