Tüm Zamanların Günlük Mesaj Rekoru Kırıldı! / 9 Ağustos'ta Yeni Bir Rekor Daha!

ya anlamıyorum yalakalık gibi olmasın ama bence favoriforumum forum trden bin kat daha güzel

Arkadaşlar kesin bir şey söyliyim ben Forumtr ye de üyeydim Donanıma da üyeydim SoccerCenter'a da üyeydim ama en sıcak,en arkadaş canlısı forumda bu yani tartışmasız bence.... 😉

ben çoğunda 2 hafta sürdü besaletin saydıklarından sadece forum trye üye olmuştum:D

o forumlar çok genel ve çok fazla üyesi olduğu için herkes birbirini tanımıyor ve birbirine yardım çok az mesela dh konu dışında bir konu aç sna cevap verenlerin çoğu dalgaya vurur arada bir iki tane ciddi cevap veren çıkar ama burası öle değil bir sorun oldumu herkes birbirine elinden geldiği kadar yardım ediyor[/FONT]

eee ne yapalım bi şey indireceğiz adamlar üyeliği zorunlu tutuyorlar benim bi sürü foruma üyeliğim var say say bitmez ama bi tanesinde aktifim onu da biliyonuz zaten :))))))

He yaw adamı zorla üye yaptırıyorlar ama ben üye olmuyorum bi torrent sitesi var o siteden torrenti indiriyom istediğim zaman durduruyom istediğim zaman indiriyom keyfime göre :)

en iyi forum bizim forum
en iyi yöneticiler en iyi üyeler bizde
diğer forumlar adımızı sanımızı fazla bilmeseler de biz bize yeteriz:D

Dünyanın en büyük Türkçe forumu olarak geçen foruma üye oldum. Çok fazla üye olduğu için hiç kimse birbirini doğru düzgün tanımıyor. Birbirini tek tanıyan adminler galiba :D

FavoriForumum ise arkadaş canlısı ilişkiler bakımından az bulunur bir forum :) Böyle bir forumda bulunmaktan sizler gibi mutluluk duyuyorum.