Bir Zamanlar Çukurova Hangi Kanalda Yayınlanacak?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,720
Puanı
1,061
denizz19 yeni bir haber konusu açtı

Bir Zamanlar Çukurova Hangi Kanalda Yayınlanacak?

uzerli-yerine-vahide-gordum-geliyor-4676606_7235_o.jpg

Geçtiğimiz günlerde Vahide Perçin'in yeni dizisi başlığı altında haberleri dönmeye başlayan yeni dizi Bir Zamanlar Çukurova'nın kanalı belli oldu.

Tims&B yapımın yapımcılığını üstleneceği, yönetmen koltuğunda ise Faruk Teber'in oturacağı dizi ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.​

Diziyle ilgili yeni bilgiler çok yakında.​
Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
Ya şu kadının soyadı Perçin. Habire eski kocasının soyadı ile konu açılıyor. Geçen konuda da aynısı yapıldı.

Neyse. ATV'yi her ne kadar sevmesem de dizilerine sahip çıkan bir kanal. Her ne kadar Show TV'de yayınlanmasını istesem de bu kanalın da gideri var. Merakla bekliyorum. Ama lütfen şu kıvırcık saçlı kızı da bu dizide olmasın ya. Çok itici geliyor o kız bana. Muhteşem Yüzyılda da aldirmisti kızını diziye. Annede de aynısını yaptı. Bari bu dizide yapmasın.

Ya şu kadının soyadı Perçin. Habire eski kocasının soyadı ile konu açılıyor. Geçen konuda da aynısı yapıldı.

Neyse. ATV'yi her ne kadar sevmesem de dizilerine sahip çıkan bir kanal. Her ne kadar Show TV'de yayınlanmasını istesem de bu kanalın da gideri var. Merakla bekliyorum. Ama lütfen şu kıvırcık saçlı kızı da bu dizide olmasın ya. Çok itici geliyor o kız bana. Muhteşem Yüzyılda da aldirmisti kızını diziye. Annede de aynısını yaptı. Bari bu dizide yapmasın.
Bende ağız alışkanlığı olduğu için öyle :D Yoksa Perçin biliyorum :A

Kaderi Ölene Kadar'a benzemesin de. :A
Ölene Kadar biraz soğuk bir diziydi. Tamam konusu iyiydi ama o çekim falan görüntü yani karanlık falan. Çoğu bu tarz diziler böyle zaten. Suskunlar, Uçurum, Ölene Kadar falan.
Bu dizi bence Hanımın Çiftliği ya da Dila Hanim havasında olacak.

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961