Geçen hafta da belirttiğim üzere @sokak sanati'nın açık şekilde adamına göre oy verdiğini düşünüyorum, özellikle son ikiye bakın forumda kafayı taktığı kişilerden oluşuyor ilginç tesadüf.Neyse kötülük bizden olmasın ben inadına adaletli şekilde oy vermeye devam edeceğim ve verdim de, kim kimle yarışıyor umrumda değil önemli olan o haftaki kimin ne performans gösterdiği. Bu şekilde elenecek olsam bile en azından vicdanım rahat olur, gam yemem.
![]()
Bir şey beceremiyorsun, bana suç atıyorsun.2 koca gün süre veriyoruz
hem etiket edip durma kafamı karışltırıyorsun oylamada yanlıslık yapacam senin yüzünden@Yiğitt
Teşekkürler @Ahmed aşkım.@Ahmed oyları
14 puan go to Queen Ebru
13p - Sia ft. ZAYN (Kötü bir recap seçmişsin, ilk 25 saniye şarkıda en sevmediğim kısım.)
12p - Lena (Ay bu şarkıyı her dinlediğimde keyfim yerine gelir.)
11p - Lana Del Rey (aşkııımğğ.)
10p - İlyas Yalçıntaş (İlk defa dinledim, beğendim güzelmiş.)
9p - Gripin ( Diziden sevmiştim bu şarkıyı. Güzel şarkı.)
8p - Buray (Güzelmiş bebişim ama yine de daha iyi şarkıları bekliyorum.)
7p - Athena (Ortalama kalmışsın bu haftada.)
6p - Nazan Öncal (geçen 2 haftada ilk 3ümde idin bu hafta düştün biraz maalesef)
5p - Dua Lipa (İlk defa duydum şarkıyı, pek beğenmedim be Dua.Umarım elenmezsin)
4p - Ebru Yaşar (bu hafta beğenmedim maalesef)
3p - Zara (Ben daha iyi şarkıları var diye biliyordum ama daha onlara geçmedin heralde, bunlar şimdilik iyi değil.)
2p - Selda Bağcan (Sevmedim.)
1p - Erkan Oğur (Sevmedim.)
@xemrexxx e suç attım durdu durdu sonuc açıklarken etiekt yapıyor oyda vermedi zaten ilyasa tam verirdiBir şey beceremiyorsun, bana suç atıyorsun.![]()
Ebru Yaşar mı taklit ne alakası var şimdiAynı tarz iki sanatçı olamaz mı Ebru Gündeş zaten çok iyi sözüm yok ama sen de sırf kötülemek için kötülüyorsun
![]()
Bu hafta iyiydik aslında, neyse haftaya Özdemir Asaf'la geliyoruz.![]()
![]()
En başa da kendisini yazmış, onu eklemedin demi@Ahmed oyları
14 puan go to Queen Ebru
13p - Sia ft. ZAYN (Kötü bir recap seçmişsin, ilk 25 saniye şarkıda en sevmediğim kısım.)
12p - Lena (Ay bu şarkıyı her dinlediğimde keyfim yerine gelir.)
11p - Lana Del Rey (aşkııımğğ.)
10p - İlyas Yalçıntaş (İlk defa dinledim, beğendim güzelmiş.)
9p - Gripin ( Diziden sevmiştim bu şarkıyı. Güzel şarkı.)
8p - Buray (Güzelmiş bebişim ama yine de daha iyi şarkıları bekliyorum.)
7p - Athena (Ortalama kalmışsın bu haftada.)
6p - Nazan Öncal (geçen 2 haftada ilk 3ümde idin bu hafta düştün biraz maalesef)
5p - Dua Lipa (İlk defa duydum şarkıyı, pek beğenmedim be Dua.Umarım elenmezsin)
4p - Ebru Yaşar (bu hafta beğenmedim maalesef)
3p - Zara (Ben daha iyi şarkıları var diye biliyordum ama daha onlara geçmedin heralde, bunlar şimdilik iyi değil.)
2p - Selda Bağcan (Sevmedim.)
1p - Erkan Oğur (Sevmedim.)
Sen zaten benim yarıştığım her yarışmacıya aynı Yorumları yaptın şaşırmıyorum onaBen hep birilerini taklit ederken görüyorum hiç tarzı olmayan ben ne yangınlar gördümü bile taklit etti. Ve o zamanlarda bile dedim çok berbat ve makyaj yapar gibi sesi var çok yapay bana öyle geliyor ben hissettiğimi söylerim bunu herkes bilir😉
Teşekkürler @vadikızı harikasın yine.@vadikızı oyları
14.Erkan oğur
13.İlyas yalçıntaş
12.Zara
11.ebru yaşar
10.nazan önce
9.buray
8.ebru gündeş
7.gripin
6.Zayn ft Sia
5.dua lipa
4.lena del rey
3.selda bağcan
2.lena
1.athena
Neyi farklı, ikisi de güya güzel sesiyle gıyır gıyır müzik eşliğinde şarkı söylüyorEbru Gündeş anırsa şarkı güzel olur ben bunu bilir bunu söylerim. Kadının sesi muazzam. Ebru Yaşar taklit sadece. Tamamen laf atmak için atılmış. İkisi kıyaslanamaz.![]()
ekledim @Ahmed @sokak sanati ndan bile kurnaz çıktıEn başa da kendisini yazmış, onu eklemedin demi![]()
Sen zaten benim yarıştığım her yarışmacıya aynı Yorumları yaptın şaşırmıyorum onaAman neyse keyfin nasılsa oyla çok önemli değil
![]()
kimin ne verdiğini başından beri umursaman zaten saçmaİnanır mısın artık umrumda değil kaç verdiğin![]()
Neyi farklı, ikisi de güya güzel sesiyle gıyır gıyır müzik eşliğinde şarkı söylüyor![]()