tam oklavalıksınız işteSaat erkene alındı bu sefer de mesaiye denk geldi vay arkadaş.![]()
tam oklavalıksınız işteSaat erkene alındı bu sefer de mesaiye denk geldi vay arkadaş.![]()
Sokak sanatı en sevdiğim şarkıcılardan biri olan Zayn'ı konuk edince benden harika bir puan kaptıDeğil mi Çiğdem
![]()
Bekliyoruz. Tam zamanında geldim![]()
Sokak sanatı en sevdiğim şarkıcılardan biri olan Zayn'ı konuk edince benden harika bir puan kaptıDeğil mi Çiğdem
![]()
@Doğu oy yollamadıkıİlyas'ın daimi düşmanları var sıvacı ekip kesin yine sıvayıp bırakmıştır hepsi.@Doğu
Bu hafta kimi şutluyoruz parkeciHoşbuldum, okuldan sırf bunun için erken geldim![]()
ooo çok teşekkürler yarışmacılardan aha ilgili bir juriHoşbuldum, okuldan sırf bunun için erken geldim![]()
nerden seviyor ayoll@Doğu Zayn'ı sever aslında keşke yollasaydı![]()
Umarım benim düşük verdiklerimden biri. Benim düşük verdiğim gidince mutlu oluyorumBu hafta kimi şutluyoruz parkeci![]()
İstediğin kalp olsun, bende bolca varooo çok teşekkürler yarışmacılardan aha ilgili bir juri
ozaman birde kalbini alalım konuya![]()
Bu hafta en düşük puan verdiğim gidebilir gibi hissediyorum bakalım ne olacakUmarım benim düşük verdiklerimden biri. Benim düşük verdiğim gidince mutlu oluyorum
İstediğin kalp olsun, bende bolca var![]()
Bu hafta en düşük puan verdiğim gidebilir gibi hissediyorum bakalım ne olacak![]()
Umarım benim düşük verdiklerimden biri. Benim düşük verdiğim gidince mutlu oluyorum
İstediğin kalp olsun, bende bolca var![]()
@turkuazz -15 ile tam şutlanıyorken oyunu şuan an itibari ile gödnerdi ve bakalım paçayı kurtarabildimi@Doğu Zayn'ı sever aslında keşke yollasaydı![]()
@turkuazz -15 ile tam şutlanıyorken oyunu şuan an itibari ile gödnerdi ve bakalım paçayı kurtarabildimi![]()
İçimden bir ses 10+ verdiğim elenecek diyor. Bu forumla zıtım biraz benBu hafta en düşük puan verdiğim gidebilir gibi hissediyorum bakalım ne olacak![]()
Zara bu hafta gitmez oy göndermese de gitmezdi Orhan Babayla gelmiş sonuçta@turkuazz -15 ile tam şutlanıyorken oyunu şuan an itibari ile gödnerdi ve bakalım paçayı kurtarabildimi![]()
Kendime başarılarrrrrrrrrrrrrrr
İçimden bir ses 10+ verdiğim elenecek diyor. Bu forumla zıtım biraz ben![]()
@turkuazz da oyunu puan tablosuna 5 dakıka ekliyeyim sonra başlayalım sonuc açıklarken puan eklemeyle uğraşmayalımZara by hafta iyi gibiydi ben kaç verdim![]()
Benim de zıt genel olarak ama giderse 1 verdiğim gider yoksa benim de yüksek verdiklerimden birinin gitmesi daha muhtemelİçimden bir ses 10+ verdiğim elenecek diyor. Bu forumla zıtım biraz ben![]()