kurtlar vadisinde yeni sezonda görmek istediğim oyunculardan biride ahmet uğurlu renk katar bence diziye usta oyuncu
Kusura bakmayında hanefendi bağyan, film leş gibi kokuyor. resmen pislik akıyor oyunculardan. bu nasıl bir kurgudur. bu nasıl bir silah efektidir. patlamalara hiç girmeyecem. 3-4 kişi eline oyuncak tapanca almış yürüyüp insanları öldürüyorlar. ben böyle film göremedim. yani fantastik filmlerde bile en azından uğraş var. adamlar uçuyor, kaçıyor. en azından mermiden kaçıyorlar. bizim polat ve ekibi resmen kurşunun üstüne yürüyor. kurşunda torpilli herhalde polatın içinden geçip yoluna devam ediyor. zaten düşmanları diyemeyecem. adamlar keklik gibi polatın üstüne gidip vur beni abeğ diye yalvarıyorlar.ah çok tşk ederim canım kardeşim ya öyle bir imkan olabilse güzeldi beraber izlemek güzel olurdu![]()
Leş gibi kokuyordan kastın nedir?Bence silah efektleri çok kötü olmuş. Kadroya bile düzgün birisi alınmamış. Hollywood yıldızı getirilebilirdi. Senaryo ekibinde de Cahit varmış. Adam daha oyuncu bile değil. Torpilin gözü kör olsunDarbe daha geniş kapsamda işlenebilirdi. Bir geceyi filme sığdırmışlar. Film çok aceleye gelmiş. Hele espri konusuna giremeyeceğim. O ne vasat espriler öyle. Benim köpeğimin havlaması bile daha komik. Oyuncular desem yerlerde, leş gibi kokuyorlar. Terden geçilmiyor. İğrendim kendi adıma. İnsan bir duş alır. Yoklukta mısınız Allahın belaları. Hint dizileri bile daha güzel kurgu yapıyor. Onlar en azından abartmadan kendi yaptığı kurguyu güzelce yazıyorlar. Peki sizz.:.:.1.!::! 3-4 kişi toplanmış darbeyimi önlüyorsunuz. çok saçma bir film gerçekten. boşuna gitmeyin derim ben.
Kusura bakmayında hanefendi bağyan, film leş gibi kokuyor. resmen pislik akıyor oyunculardan. bu nasıl bir kurgudur. bu nasıl bir silah efektidir. patlamalara hiç girmeyecem. 3-4 kişi eline oyuncak tapanca almış yürüyüp insanları öldürüyorlar. ben böyle film göremedim. yani fantastik filmlerde bile en azından uğraş var. adamlar uçuyor, kaçıyor. en azından mermiden kaçıyorlar. bizim polat ve ekibi resmen kurşunun üstüne yürüyor. kurşunda torpilli herhalde polatın içinden geçip yoluna devam ediyor. zaten düşmanları diyemeyecem. adamlar keklik gibi polatın üstüne gidip vur beni abeğ diye yalvarıyorlar.
kurtlar vadisinde yeni sezonda görmek istediğim oyunculardan biride ahmet uğurlu renk katar bence diziye usta oyuncu
başka projesi var mustafa uğurlunun o yüzden demedimAga beklentiyi biraz yüksek tutup hem Mustafa hemde Ahmet Ugurlu fena olmaz![]()
Evet, IT dünyada bu kadar izlenirken Türkiye'de bu sayıda kalması gülünçrakama bakıp bir firdevs yöreoğlu kahkahası patlattım gitti@Çiğdem- @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Dosi @denizz19 @MasacRE- @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 57277
konunun bilgi teknolojileriyle ne alakası varEvet, IT dünyada bu kadar izlenirken Türkiye'de bu sayıda kalması gülünç![]()
Filmin çok büyük kısmı bir köyde geçiyor. Galiba paraya kıymamak için böyle bir yola gitmişler. O sondaki helikopter sahnesi de tam komedi, böyle STV'nin efsane montaj hatası gibi bir şey olmuşFilmi dün izledim ve hiç beğenmedim. 31 kişilik salonda 27 kişi vardı ve çıkışta herkes konusu olmayan, içeriği boş bir film olarak adlandırdı. Çatışma sahneleri çok uzun ve amatörce, hikaye diyebilecek bir şey yok. Hele Helikopter sahnesi (ilki ve sonuncu) herkes şaşkın ve güldü.
Bence Darbe ile alakası bile yok filmin. Sadece o gece olan bir olay olarak konu alınması ve Gülen'i kullanmaları var.
İsviçre'de ilk hafta (28.9.-4.10.17) 176 kişi izlemiş iki salonda.
Irak ve Filistin gibi filmlerden sonra tam bir hüsran bence.
salon niye 31 kişilik o zaman salon 27 kişiyle full çekmişFilmi dün izledim ve hiç beğenmedim. 31 kişilik salonda 27 kişi vardı ve çıkışta herkes konusu olmayan, içeriği boş bir film olarak adlandırdı. Çatışma sahneleri çok uzun ve amatörce, hikaye diyebilecek bir şey yok. Hele Helikopter sahnesi (ilki ve sonuncu) herkes şaşkın ve güldü.
Bence Darbe ile alakası bile yok filmin. Sadece o gece olan bir olay olarak konu alınması ve Gülen'i kullanmaları var.
Filmi dün izledim ve hiç beğenmedim. 31 kişilik salonda 27 kişi vardı ve çıkışta herkes konusu olmayan, içeriği boş bir film olarak adlandırdı. Çatışma sahneleri çok uzun ve amatörce, hikaye diyebilecek bir şey yok. Hele Helikopter sahnesi (ilki ve sonuncu) herkes şaşkın ve güldü.
Eğer gidersem ve beğenmezsem bu filmi sertçe eleştiririmsalon niye 31 kişilik o zaman salon 27 kişiyle full çekmişbunu daha öncede söylemiştim belli yaşanmışlıklar var herkesin görmek istediği beklediği sahneler var o geceyi birebir izlemek isteyenler var yani beklentiler farklı filmde bunları göremeyince kötü diyen bir kesim var bu da daha fragmanın çıkmasıyla seyirciye yansıyacağı çok belliydi ; neyse izleyip fikrini art niyet olmadan belirtene söyleyecek birşey yok
ben karışmam aga isteğen istediği yorumu yapar yeter ki amaç pislik yapmak olmasın izleyip düşüncesini söylesin benim bakış açım bu 😉 haa çok da iddialıyım bu film kesinlikle kötü değil on üzerinde 7- 7.5 8 i hak eden bir film . Şuna itirazım olmaz film kötü değil ama ben daha farklı şeyler görmek istiyordum beklentilerimin altında kaldı buna tamamımBen izlemedim, izlemeyi düşünmüyorum da. Çünkü beklentim aynı yazdığın gibiydi ve beklentimin üstünde olmaması filmin filmde çekici hiçbir çekicilik bırakmıyor.
Sırf meraktan gidesim geliyor, anlatıldığı kadar kötü mü acaba
Eğer gidersem ve beğenmezsem bu filmi sertçe eleştiririm![]()
8 demek çekim kalitesi yüksek, çatışma sahneleri gerçekçi ve abartı değil (yani 4 kişi 50 kişiyi öldürmüyor) ve bu öldürmeler keklik vurur gibi değil, bunlardan daha önemlisi;ben karışmam aga isteğen istediği yorumu yapar yeter ki amaç pislik yapmak olmasın izleyip düşüncesini söylesin benim bakış açım bu 😉 haa çok da iddialıyım bu film kesinlikle kötü değil on üzerinde 7- 7.5 8 i hak eden bir film . Şuna itirazım olmaz film kötü değil ama ben daha farklı şeyler görmek istiyordum beklentilerimin altında kaldı buna tamamım
ver ya ister izle ister izleme mahrum kalacak olan sensin seni düşündüğümüz için söylüyoz 😀 şimdilik iki kez gittim beğenerek izledim üzerinden zaman geçsin yine farklı arkadaş guruplarla giderim muhtemelen8 demek çekim kalitesi yüksek, çatışma sahneleri gerçekçi ve abartı değil (yani 4 kişi 50 kişiyi öldürmüyor) ve bu öldürmeler keklik vurur gibi değil, bunlardan daha önemlisi;
Senaryo kaliteli, kurgu kaliteli, karakterler oturaklı, replikleri kaliteli ve kelimeler özenle seçilmiş, hiçbir siyasi partinin ağzından konuşmuyormuşçasına özgün kelime ve cümlelerden oluşan film demek.
Bunların olacağına inanmadığım için zaten gitmeyeceğimi söylemiştim, gidersem ve her yazdığım sebepten yarım puan kırarsam vereceğim puan 5'in altında kalır kesin.
Keşke izlemeyince mahrum kalacak olacağım bir film olsaydıver ya ister izle ister izleme mahrum kalacak olan sensin seni düşündüğümüz için söylüyoz 😀 şimdilik iki kez gittim beğenerek izledim üzerinden zaman geçsin yine farklı arkadaş guruplarla giderim muhtemelenhaa bu arada zengin falan da değilim arkadaşları kıramıyorum farklı guruplar oluncada
![]()
hacı canın sıkılıyor herhalde kaba olmasında ne pok yiyosan yeKeşke izlemeyince mahrum kalacak olacağım bir film olsaydı![]()
![]()
İkna edicem belki de seni bir günhacı canın sıkılıyor herhalde kaba olmasında ne pok yiyosan yedaha ne dememi bekliyonda aynı şeyleri söylüyon , ben oltaya gelmem 😎