- Reaksiyon puanı
- 11,796
- Puanı
- 710
Tarkan bu durumun istisnalarındandır, ancak Hadise gibi popüler sanatçıların yurt dışında tanınmaması en iyi örnekleridir.
1000 basmasada olur 3 liralik kupon candir...Buna ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Bizim Türk insanı da yabancı hayranlığı silinemeyecek derecede yüksek o ayrı. Kendi sanatçılarımıza destek verelim isterim.
Mesela Sıla. Yurtdışındaki pek çok şarkıcı bozuntusuna bin basar her anlamda.
Buna ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Bizim Türk insanı da yabancı hayranlığı silinemeyecek derecede yüksek o ayrı. Kendi sanatçılarımıza destek verelim isterim.
Mesela Sıla. Yurtdışındaki pek çok şarkıcı bozuntusuna bin basar her anlamda.
Buna Aynen demiş geçiştirmişim elbette sesi yatkın Rihanna bile o arı sokmuş dudaklarıyla şarkı söylüyorsa Sıla ondan da her anlamda daha kaliteli olduğuna göre Bu Rihanna yorumu Sokak Terliğinin senin yorumuna gülmesi üzerine yapıldı Ama yine de gerçeklerSıla yabancı şarkı çıkarsın sesi yatkın bence
Tanınsa bari.Aleyna Tilki 350 gün sonra tanınacak az kaldı.
Şimdiden dünyada duyulmaya başlandı yıl sonuna doğru Selena ayarına gelir bence.Tanınsa bari.
Abarttın. Anladığım kadarıyla sende seviyorsun.Şimdiden dünyada duyulmaya başlandı yıl sonuna doğru Selena ayarına gelir bence.
Valla ciddi söyliyeyim Tarkan'dan başka ismi bilinen yok.
Dünyanın neresinde olursa olsun evrensel müzikle igilenen biri mutlaka Tarkan'ı tanır.Tarkan'ıda tanıyan yok.
Aleyna'nın tanınacağını düşünüyorum.
Dünyanın neresinde olursa olsun evrensel müzikle igilenen biri mutlaka Tarkan'ı tanır.
Tabi popüler müzik dünyasından kastın neredeyse 'Herkes'in tanımasıysa Rihanna, Beyonce gibi süper ünlü bir kaç şarkıcı dışında tanınan biri yoktur zaten.Evrensel müzik ile ilgilenen sadece Tarkan'ı değil, kimsenin bilmediği şarkıcıları bile tanır. Kastım popüler müzikte dünyada etkisi olmayan Türk şarkıcılar. Gerçi yabancı şarkıcılarda Türkiye'de belli bir kesim tarafından dinleniyor.
Büyük çoğunluğunun ingilizce aksanının çok kötü olmasıyla açıklanabilecek durumdur.