Tamam, o zaman kazanana doğum günü çocuğu @Billy Kane karar versinBenim cahil arkadaşım, onlar film için çirkin makyajı özel.
Tamam, o zaman kazanana doğum günü çocuğu @Billy Kane karar versinBenim cahil arkadaşım, onlar film için çirkin makyajı özel.
Çok teşekkürler kanka mutlu ettin. Hediye ne mana anlamadım kanka videodan ne çıkarmam gerekiyo.Forumun sevilen moderatörlerinden Billy Kane bizim eski Emre5757 yeni yaşına girdi. Kendisini kutlarız, İnşallah yine bizimle güzel bir sene geçirir.
Tebrikler kanka, aslında seninle "En İyi Müzik Tahminci'si etiketini hediye edeceğiz diye konuşmuştuk ama kısmet değilmiş. Mutlu bir sene dileriz.
Pastan. (Aslında sana Cimbom'lu pasta da giderdi de neyse. )
Hediyen.
Teşekkürler. Yalnız bu doğum günü konusu nice yaşlara demen gerekiyo kafayı yedin iyice.Tebrikler nice mesajlara. Sinirimizi bozmaya daha çok devam edeceksin galiba. @Billy Kane
Hediyen:
Diziye gel diziye.
Anlamlı hediye, teşekkür ederim.
Çok teşekkürler.Doğum günün kutlu olsun canım, nice yıllaraa. @Billy Kane 🙄
Teşekkürler. hediye zevkin 10 numara. Gif hariç.
Çok teşekkürler kanka. Diziye başlaman bana en büyük hediye olur.Mutlu Yıllar BillyCan
Son günlerde Meryem dizisi çok dikkatimi çekiyor. Başlayabilirim her an. Aklımada sen geliyorsun görünce. Onun o eşsiz müziğini hediye edeyim.
Teşekkür ederim.Doğum günün kutlu olsun, nice senelere. @Billy Kane
Teşekkürler abicim sağol.Sevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu senelere.
Teşekkürler.Nice senelere.
Çok teşekkürler kanka mutlu ettin. Hediye ne mana anlamadım kanka videodan ne çıkarmam gerekiyo.
Teşekkürler. Yalnız bu doğum günü konusu nice yaşlara demen gerekiyo kafayı yedin iyice.
Çok teşekkürler.
Çok teşekkürler kanka. Diziye başlaman bana en büyük hediye olur.
Teşekkür ederim.
Teşekkürler abicim sağol.
Teşekkürler.
Teşekkür ederim. Tamam ver yeterki.Doğum günün kutlu olsun hediyeni yarın vereceğim
Teşekkür ederim. Sabah sabah kulaklarımın pası silindi.Doğum günün kutlu olsun Benden aslında Carolineden hediyen.
Teşekkür ederim. Hangi şarkı? Senin gitmende doğum günüme denk gelmesi güzel oldu. Sanada iyi tatiller dilerim.İyi ki doğmuşsun @Billy Kane
Bu senen bu şarkının başarısı gibi geçsin
Teşekkür ederim. Meryem, İsimsizler ve Tutsak oyuncuları bir arada en güzel hediye.
Pardon karıştırmışım. Doğum günün kutlu olsun o zaman.Çok teşekkürler kanka mutlu ettin. Hediye ne mana anlamadım kanka videodan ne çıkarmam gerekiyo.
Teşekkürler. Yalnız bu doğum günü konusu nice yaşlara demen gerekiyo kafayı yedin iyice.
Çok teşekkürler.
Çok teşekkürler kanka. Diziye başlaman bana en büyük hediye olur.
Teşekkür ederim.
Teşekkürler abicim sağol.
Teşekkürler.
Açıkçası marjinal bir hediye aradım. Bunu buldum.Çok teşekkürler kanka mutlu ettin. Hediye ne mana anlamadım kanka videodan ne çıkarmam gerekiyo.
.
Billy Kane'i koydum, ayıp mı ettim?Teşekkürler. hediye zevkin 10 numara. Gif hariç.
O bu muymuş. 😳 Ben ayıp ettim o zaman.Billy Kane'i koydum, ayıp mı ettim?
Teşekkür ederim. Bu sezonda ortak dizilerde buluşuruz umarım.tebrikler @Billy Kane
bir çok ortak noktamiz var dizi söz konusu olunca.
işte hediyelerin
Ekli dosyayı görüntüle 56993 Ekli dosyayı görüntüle 56994
Teşekkürler. Sadece Gülşen olsaymış harikalık bir hediyeymiş aslında.İyiki Doğdun @Billy Kane
Sana yollayacağım Musti şarkısı belli ama Gülşen ile birlikte söyledikleri kısmı hazırladım senin için bir zahmet dinlersin artık @yatutarsa kıskansın
@yatutarsa
@Billy Kane
buluştuk bileO bu muymuş. 😳 Ben ayıp ettim o zaman.
Teşekkür ederim. Bu sezonda ortak dizilerde buluşuruz umarım.
Teşekkürler. Sadece Gülşen olsaymış harikalık bir hediyeymiş aslında.
Yorumuna hiç denk gelmedim o konuda.
Teşekkürler. Emreler zevkli insandır kendimden bilirim.mutlu yıllar emrelerin yüz karası hediyen de pasta ve içinden çıkan ecünnü
Teşekkürler Harocum. Sonunda Handemden bir hediye.