Aleyna Tilki 22 günde 100 Milyon İzlenmeye Ulaştı

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,542
Puanı
1,060
Türk klipler arasında 24 saatde en çok izlenme rekoru kıran Aleyna Tilki, en kısa zamanda 100 milyon izlenmeye ulaşarak bir rekora daha imza atdı.

Sözü müziği Ersay Üner'e, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu'na ve klip yönetmenliğini Serdar Börcan'a ait şarkının klipi 22 günde 100 milyon izlenmeye ulaştı.

İyi reklam yaptı ve karşılığını da aldı tebrikler. Şarkı güzeldi zaten. He bu kadar hızlı bir şekilde yükselmesi kesinlikle yaptığı açıklamalarla yarattığı sükselerden kaynaklı ama en azından başardı.

Seni de dövmek gerek, eşeği salıcaksın suya gitti diye ama hiç gelmeyecek :A
Sen konuya bak konuya :A senin tarkan bir ayda 70m yapmişti dimi:A Aleynanın daha 1 haftası var ve 30milyon daha fazla izlenmiş :A
bu kesin şımarık şımarık konusuyordur kızlarla onlarda bunu arasına alıp saçını başını yoluyorlarmış :A :A :A

bu kesin şımarık şımarık konusuyordur kızlarla onlarda bunu arasına alıp saçını başını yoluyorlarmış :A :A :A
Yok yazdiğin senaryoya inanmıyorum :X bence senin gibi kızı çekemeynler vardır. Artık inanıyorum :F hani kızlar diyor ya gördüğüm yerde saçını başını yolucam diye heee işte sende gördüğün yerde kıza saydırıyorsun :F

Yok yazdiğin senaryoya inanmıyorum :X bence senin gibi kızı çekemeynler vardır. Artık inanıyorum :F hani kızlar diyor ya gördüğüm yerde saçını başını yolucam diye heee işte sende gördüğün yerde kıza saydırıyorsun :F
haahah aa hadi oradan bee durduk yere kimse kismeyi dövmez ben 1 numarayım sizler benim fanlarımsınız beni parmakla gösterin falan demiştir onlarda gebertirim kız seni gerisi malum :F :F :F

Handem şarıkısında diyorki;"öldürmek için insan ikna eder kendini"

Sen de herşeye bi bahane buluyorsun :F öldürsen kızı mahkemede tahrik indirimi alıp, paçayı yırtarsın :F
Hhahah dengimde değil zaten 9 yaş var aramızda dizilerde 10 yaş büyük olanlar anne rolu yapıyor mesala :A :A :A