YS Halkın Polisi 8.Sezon 4.Bölüm (241.Bölüm)

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,392
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
XXYzzk.jpg

1j+ojl1FOMkX9WypfBe43D6kjPGIpBRGmRjJwXs1M3EMoAJtlCkrgvNq9...Q8

Halkın Polisi 241. Bölüm
İtfaiyecileri rehin aldıkları için yangını söndürmek polislere kalmış Ali ozan müdür ordaki Yangından kurtarmışlar Doktor Aylin tarafından o saldırı altında tuvaletteymiş polisler gelince albay hordkings in adamları kaçmış Ali ozan müdür uyanır ve hemen operasyona çıkmak ister baş savcı Neslihan rehin alınır.
Ali ozan müdür kolundan vurur ve albay hordkingsi ve adamlarını yakalar ormanda
Samsunda Konya- Beşiktaş maçı polisleri maçtan çeker spor şubeyi cinayet çözsün diye görevlendirir çevik kuvvete Samsunda samsun sporun öldüğü trafik kazasında ihmal var protestosuna müdahale Beşiktaşı hükmen yenip kaza yapmaları Beşiktaş falcıya gidip büyü yaptı
Samsunda emir taraftarları ikiye bölün.
Konseyden Polis kılığında terörist sokmuştur ve hemen bir anda söylenen
İzmir marşı konya formasıyla sahanın içine giren asker kılığında ve polis kılığındaki teröristler sahada tam katliam adamlarda döner bıçağı vardır
Silah bile statta çıkan yangın kupayı kazanan Atiker konyaspor kupayı soyunma odasında bile kaldıramıyor samsunda sıkıntı çıkar yeni yapılan statta katliam olur
Spor bakanı sorumlular bulunacak ama görüntü yok Hard diskleri kamerayı almışlar.
Urfadada ölümden sonra birde burda spora terör saldırısı olması
Yarıya yarıya iki takımın taraftarından ölüler
Ali ozan müdür bune böyle Beşiktaşın futbolcusunu döner niyetine döner bıçağıyla bıçaklıyormuş karnından bıçaklanmış Portekiz li orta saha ve defans oyuncusuda beyzbol sopasıyla dövülmüş
Futbolculardan iki yaralı var.
Durumları kritiktir.
Taraftarların bazıları ağır yaralıdır.
Cahit komiser temiz işti konseyin emrini yerine getirdik Memleket 15 Temmuzda bişey olmadı ama sporla iç savaş çıkacak ve bu katliam faili meçhul kalacak.
Ali ozan müdür bune böyle.
terör saldırısı diyorlar müdürüm.
Bunda başka bir iş var terör örgütünün bukadar her şeye aklı yetmez adamlarda polis rozeti ve asker rozeti var teröristler düşmanlarınınkinin rozetini takmaz.
Derin Berker ve babası tutuklanmıştır.
Ali ozan müdür bu başka birisinin işi.
Ama bulacağız her türlü biz bu işin peşini bırakmayız onların ipini tutanlar ve onlar gibiler bu memleketi bölemeyecekler bunu kafalarına soksunlar.
241.Bölümün sonu
@xBUGRAx

@ozgur2113

@S.G.A.T.

@XanTier

@mrt-06

@Harunnn60

@sokak sanati

@Çiğdem-

Son düzenleme:
foruma geldiğimden beridir senaryolarını okuyorum ilk defa bukadar mantıklı cümleler gördüm :A @mrt-06 @Harunnn60 @xemrexxx

Bunda başka bir iş var terör örgütünün bukadar her şeye aklı yetmez adamlarda polis rozeti ve asker rozeti var teröristler düşmanlarınınkinin rozetini takmaz.
Ama bulacağız her türlü biz bu işin peşini bırakmayız onların ipini tutanlar ve onlar gibiler bu memleketi bölemeyecekler bunu kafalarına soksunlar.

foruma geldiğimden beridir senaryolarını okuyorum ilk defa bukadar mantıklı cümleler gördüm :A @mrt-06 @Harunnn60 @xemrexxx

Yine pompy reklamlarına başlamışsın. :A

Yine pompy reklamlarına başlamışsın. :A
bunu ben bir kitaptan ve çocukten benden hoşlanan kız fenerin maçı var diye kandırıp kurtlar vadisi seyrettirdi sınıfın kapısınıda kilitledi ordan alınan bir konu bide okuduğum bir kitaptan İnternetten

yeni format bu @Çiğdem-

@ömer karataş @MayısKralı

@Yiğitt

@ömer karataş

@Ömer karataş

@ömer karataş

Son düzenleme:
bunu ben bir kitaptan ve çocukten benden hoşlanan kız fenerin maçı var diye kandırıp kurtlar vadisi seyrettirdi sınıfın kapısınıda kilitledi ordan alınan bir konu bide okuduğum bir kitaptan İnternetten

yeni format bu @Çiğdem-

@ömer karataş @MayısKralı

@Yiğitt

@ömer karataş

@Ömer karataş

@ömer karataş
Açıklayıcı güzel olmuş bölüm :A