Yok zaten TVen gelecek ay ikinciliğe düşecek bir darbe daha vurmayalım.Hayır çizgini bozma. Bu çizgin güzel, ama istersen eTV için ortak yapım da yapabiliriz
Yok zaten TVen gelecek ay ikinciliğe düşecek bir darbe daha vurmayalım.Hayır çizgini bozma. Bu çizgin güzel, ama istersen eTV için ortak yapım da yapabiliriz
MK geçmişti diye hatırlıyorum.eTV bir defa bile üçüncü olmadı hep ikinciyiz biz.
Bi tane torpilli program bulmuş, başarılıyım diye geçiniyosun. Cesaretin varsa eTV gibi birden fazla yapım ile o reytingi alZirveden bir kez inmeyen kanalı mı seçmek doğru yol yoksa ikinci üçüncü kanalı mı?
eTV zaten yeni bir kanal değil mi? TVen gibi köklü değileTV bir defa bile üçüncü olmadı hep ikinciyiz biz.
Utansam seni reddederken utanırdımUtanmıyor musun şu lafı ederken..
Hafta ortalamalarında 1-2 sefer düştüğümüz oldu ama önemli olan son iki ayın en çok izlenen 2. kanalı olması.MK geçmişti diye hatırlıyorum.
Sezon arasına girdi programlar yoksa bizde de 3, 4 iş oluyordu.Bi tane torpilli program bulmuş, başarılıyım diye geçiniyosun. Cesaretin varsa eTV gibi birden fazla yapım ile o reytingi al
eTV zaten yeni bir kanal değil mi? TVen gibi köklü değil
Utansam seni reddederken utanırdım
Helal olsun işte kanal dayanışması bu.Bi tane torpilli program bulmuş, başarılıyım diye geçiniyosun. Cesaretin varsa eTV gibi birden fazla yapım ile o reytingi al
eTV zaten yeni bir kanal değil mi? TVen gibi köklü değil
Utansam seni reddederken utanırdım
Forum Magazin kaç zamandır yok Sevimli Küçük Yalancılar da bir anda kayboldu ortalıktan.Sezon arasına girdi programlar yoksa bizde de 3, 4 iş oluyordu.
2013'de kurulduk 4 senelik en eski kanalız. 😎
Sevimli Küçük Yalancılar'ın senaryosunu ben devr alıcam @MayısKralı kabul ederse.Helal olsun işte kanal dayanışması bu.
Evet iki ay önce kurulmasına rağmen büyük başarı yakaladık.
Forum Magazin kaç zamandır yok Sevimli Küçük Yalancılar da bir anda kayboldu ortalıktan.
Bizim de çok iddialı bir dizi hazırlığımız var yakında konusu açılır.Sevimli Küçük Yalancılar'ın senaryosunu ben devr alıcam @MayısKralı kabul ederse.
Olayların başındaki kişi de döndü, bu hafta tam uçuşa geçeriz.Benim ki birde bu beğeniler katılmadandı. Yeni sezonda öyle yüksek reytingler beklemiyorum ama 20. bölüm sezon finaline kadar kendini devam ettirsin yeter.
Milli maç gibi oldu program.
Kanalını kendin kalkındırma. Başka yapımcılarla anlaşman lazım.Sevimli Küçük Yalancılar'ın senaryosunu ben devr alıcam @MayısKralı kabul ederse.
Evet, bir nevi fahri başkan sayılırımHelal olsun işte kanal dayanışması bu.
Evet iki ay önce kurulmasına rağmen büyük başarı yakaladık.
Bir röportaj ayarla bence.Olayların başındaki kişi de döndü, bu hafta tam uçuşa geçeriz.
Biz bize yeteriz.Kanalını kendin kalkındırma. Başka yapımcılarla anlaşman lazım.
Evet, bir nevi fahri başkan sayılırım
Benim o Ana caddeler adlı dizim @Yakamoz-Asi tarafından yayından kaldırıldı 31.Bölümde sezon finali yaptım tam yeni sezonu başlatıyordum kural değişti 1 gün kalaYok zaten TVen gelecek ay ikinciliğe düşecek bir darbe daha vurmayalım.
Benim o Ana caddeler adlı dizim @Yakamoz-Asi tarafından yayından kaldırıldı 31.Bölümde sezon finali yaptım tam yeni sezonu başlatıyordum kural değişti 1 gün kala
2014 te
@mrt-06 yeni sezonu bende cadıyla başlatıcam @Dosi çıktı Yerine @vadikızı nın baş düşmanı Sırlı bir düşman
Halkın Polisi bitmez sebep şu Arka sokaklar uyarlaması buIyi yapmisim bak baska senaryolara kafa yormussun. Bence tekrar yönetime girip senin diziyi bitirip yönetimden cikayim.
Benim 13.70'lik rekorumu geçebilecek misin bakalım.
Yıldızlar Yarışıyor nezaman Pazartesi ve Çarşamba olabilir @MayısKralıKanaldaş Sevimli Küçük Yalancılar Fav10'a gün ayarlayalım ona göre yayınlayacağım
Yıldızlar Yarışıyor nezaman Pazartesi ve Çarşamba olabilir @MayısKralı
Zaten saat 18:00 de açıyorsun
Çarşamba 20 - 21 arasında yayınla Pretty Little Liars da Türkiye'de o gün yayınlanırdı.Kanaldaş Sevimli Küçük Yalancılar Fav10'a gün ayarlayalım ona göre yayınlayacağım