7-13 Ağustos 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

Zirveden bir kez inmeyen kanalı mı seçmek doğru yol yoksa ikinci üçüncü kanalı mı? :A
Bi tane torpilli program bulmuş, başarılıyım diye geçiniyosun. Cesaretin varsa eTV gibi birden fazla yapım ile o reytingi al :A

eTV bir defa bile üçüncü olmadı hep ikinciyiz biz. :A
eTV zaten yeni bir kanal değil mi? TVen gibi köklü değil :A

Utanmıyor musun şu lafı ederken..
Utansam seni reddederken utanırdım :A

Bi tane torpilli program bulmuş, başarılıyım diye geçiniyosun. Cesaretin varsa eTV gibi birden fazla yapım ile o reytingi al :A

Sezon arasına girdi programlar yoksa bizde de 3, 4 iş oluyordu. :A

2013'de kurulduk 4 senelik en eski kanalız. 😎

Helal olsun işte kanal dayanışması bu. :Z

Evet iki ay önce kurulmasına rağmen büyük başarı yakaladık. :A

Sezon arasına girdi programlar yoksa bizde de 3, 4 iş oluyordu. :A

2013'de kurulduk 4 senelik en eski kanalız. 😎
Forum Magazin kaç zamandır yok Sevimli Küçük Yalancılar da bir anda kayboldu ortalıktan. :A

Benim ki birde bu beğeniler katılmadandı. Yeni sezonda öyle yüksek reytingler beklemiyorum ama 20. bölüm sezon finaline kadar kendini devam ettirsin yeter. :A

Milli maç gibi oldu program. :A
Olayların başındaki kişi de döndü, bu hafta tam uçuşa geçeriz. :A

Yok zaten TVen gelecek ay ikinciliğe düşecek bir darbe daha vurmayalım. :A
Benim o Ana caddeler adlı dizim @Yakamoz-Asi tarafından yayından kaldırıldı 31.Bölümde sezon finali yaptım tam yeni sezonu başlatıyordum kural değişti 1 gün kala

2014 te

@mrt-06 yeni sezonu bende cadıyla başlatıcam @Dosi çıktı Yerine @vadikızı nın baş düşmanı Sırlı bir düşman

Son düzenleme:
Benim o Ana caddeler adlı dizim @Yakamoz-Asi tarafından yayından kaldırıldı 31.Bölümde sezon finali yaptım tam yeni sezonu başlatıyordum kural değişti 1 gün kala

2014 te

@mrt-06 yeni sezonu bende cadıyla başlatıcam @Dosi çıktı Yerine @vadikızı nın baş düşmanı Sırlı bir düşman

Iyi yapmisim bak baska senaryolara kafa yormussun. Bence tekrar yönetime girip senin diziyi bitirip yönetimden cikayim. :A

@Çiğdem-
Iyi yapmisim bak baska senaryolara kafa yormussun. Bence tekrar yönetime girip senin diziyi bitirip yönetimden cikayim. :A
Halkın Polisi bitmez sebep şu Arka sokaklar uyarlaması bu
Zaten hakta iki dizi
Halkın Polisi iyi gidiyor
İnsan bari final hakkı verseydi @Çiğdem- dediki en iyi kurtlar vadisi versiyonunu yazmışsın dedi o Yıl herkes vurulmuştu Ana caddeler sezon finalinde bari haber verseydiniz erken final yapsaydım diğerleri ozandan dolayı yaza sarkanlardı benim isteğim değildi yazı iyi idare ettim istersen reytinge bak Yaz dizim sıkıntı yarattı 31 de final kış dizim bir tane Halkın Polisi 2013-2017 oldu 241.bölüme geçicek

Forum İstatistikleri

Konular
172,797
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir