ıyyy sen de olmasan olurdun bence bu konuda takas panpama katılıyorumKutlamam ben. Sevmem kendisini. Olmasa da olurdu![]()
En azından ben Overrated değilimıyyy sen de olmasan olurdun bence bu konuda takas panpama katılıyorum![]()
overrop kimdir biz karar veririz senin haddine değilEn azından ben Overrated değilim![]()
öncelikle fetöcüleri gönderelim bence ülkedenGitsin kendi ülkesine yallah
Bence de yanlarında bu tipleri de postlamak lazimöncelikle fetöcüleri gönderelim bence ülkeden![]()
Bunlar hep makyajdan
biz varken tabisi de uğurlu gelirYeni yaşı uğurlu gelsin.![]()
makyajsız haliyle totosuna kaş göz çizsebile senin tipini 2 ye katlar 15 le çarparBunlar hep makyajdan![]()
kız bu arada bugün burcu güneş ve rahmetli gönül yazarın da doğum günüymüş; ecnebilerden de cara delevigne doğmuş yani çok güzel bir günYeni yaşı uğurlu gelsin.![]()
Show'da Dünya Güzellerim'e aldıracam Meryem'i.biz varken tabisi de uğurlu gelir
makyajsız haliyle totosuna kaş göz çizsebile senin tipini 2 ye katlar 15 le çarpar
kız bu arada bugün burcu güneş ve rahmetli gönül yazarın da doğum günüymüş; ecnebilerden de cara delevigne doğmuş yani çok güzel bir gün![]()
bülent ablamla iyi anlaşırShow'da Dünya Güzellerim'e aldıracam Meryem'i.![]()
ayol bülent ablam akıllıdır, meryoşu kullanıp parlakları etrafına çekerBülent yer bunu.![]()
aa benim gözümde hürrem olarak değil suzi olarak canlanacak hepsiz de kutlayın @Çiğdem- @Yiğitt @YıldırıM @vadikızı @Thequeer belki bakıp da bir şeyler öğrenirsiniz@xBUGRAx @mrt-06 @cookies @Harunnn60 @Forumdash @S.G.A.T. @Fks14 @Aserat @batuhankaralar @gizem ak @yatutarsa @jon Snow
Kursynlari teker teker sana @mrt-06ya @Yiğitt e sıkar inşallahaa benim gözümde hürrem olarak değil suzi olarak canlanacak hep![]()
![]()
![]()
Dur şimdi RTÜK gerçek bizle uğraşıyor onu düşünüyorum ne yapsak.Kursynlari teker teker sana @mrt-06ya @Yiğitt e sıkar inşallah![]()