Teşekkür ederiz
Hepimiz foruma geri donelim @destere napiyor acaba hiç dusunmuyormusun
aa sinirlerim bozuldu bu hafta itirafları okumadımkiKiz itirafta denuz marulu diyor totos destere diyor isveçli dosi diyor ama forumda bir sen varsin söz konusu kiskanclik olunca hepsini gömmüşsün😱
Bosver Aleyna mi daha onemli sen mi yaniaa sinirlerim bozuldu bu hafta itirafları okumadımki
gitmiş çatlağın teki sankı forumdan bir üyeden bahsediyor neymiş aleynaya çok yükleniyormuşuz aleyna diğer bölümde sohbete katılıp cevaplasın bari @Ahmad bu forumda daha neler görecez ayoll @MasacRE- @Forumdash @turkuazz @Yiğitt
@mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati
aa şuna bir büyü yapmanın vakti geldi ayollBosver Aleyna mi daha onemli sen mi yani
Keşke gelse forumaaa sinirlerim bozuldu bu hafta itirafları okumadımki
gitmiş çatlağın teki sankı forumdan bir üyeden bahsediyor neymiş aleynaya çok yükleniyormuşuz aleyna diğer bölümde sohbete katılıp cevaplasın bari @Ahmad bu forumda daha neler görecez ayoll @MasacRE- @Forumdash @turkuazz @Yiğitt
Hemen zoru oynama sanki mustafa mı ben mi desem beni mi seccen yoooğğğkaaa benmi omu derim vlla
Seçecem belki ayoll sen ona göre benden yana oy kullan yalandan kim ölmüşHemen zoru oynama sanki mustafa mı ben mi desem beni mi seccen yoooğğğk
Evet arnım aç ama yemem ben bunu ben kahvaltıya gel çaya enine boyuna konuşalım şu kızı, masaya yatıralım filan asfaasfgSeçecem belki ayoll sen ona göre benden yana oy kullan yalandan kim ölmüş
Zaten karnin hiç aç olmuyor senin genelde arnın açEvet arnım aç ama yemem ben bunu ben kahvaltıya gel çaya enine boyuna konuşalım şu kızı, masaya yatıralım filan asfaasfg
Aynen sultanim hadi pompyle güçlerini birlestirip büyü yapaa şuna bir büyü yapmanın vakti geldi ayoll
o itirafi dikkate dahi almadım Aleynanın avukatlığını yapan kişi sanırım onun resmi avukatı filan o kadar ciddi savunmuş Aleyna dahi bu kadar kendini savunmamıştı bu konuda ayrıca onun başardığının çeyreğini başaramamışsınız diyor bu kişi sanırım kendi çok fazla başarılı bir şarkıcı olmuş birde komik olan kıskanıyorsunuz diyor eleştiri yapmak kıskançlık anlamında anlamışaa sinirlerim bozuldu bu hafta itirafları okumadımki
cevapsız çınlamadada aleynayı sevmiyordum ama şarkıyı okadar kötülemedim en azından dinlenebiliyorduo itirafi dikkate dahi almadım Aleynanın avukatlığını yapan kişi sanırım onun resmi avukatı filan o kadar ciddi savunmuş Aleyna dahi bu kadar kendini savunmamıştı bu konuda ayrıca onun başardığının çeyreğini başaramamışsınız diyor bu kişi sanırım kendi çok fazla başarılı bir şarkıcı olmuş birde komik olan kıskanıyorsunuz diyor eleştiri yapmak kıskançlık anlamında anlamış
benim anlamadığım şu şarkıyı beğensinler anlarım ama biri şarkıyı beğendi diye sanki başkalarıda beğenmiş olmaları şartmışcasına bir damla eleştiriyi kabullenmeyenler oluyor,cevapsız çınlamada şarkının hakkını teslim ettim ayrıca çoğu yorumumda Aleyna yetenekli biri diyorum ama burda yanlış olan daha piyasada bu kadar yeniyken 1-2 şarkıyla dünya starı ilan edildi buda çelişkili bir durum.star cümlesini çok basit sananlar oluyor,ama bu kadar kolay değil ayrıca star olmak için daha çok fazla yol almalıdır.bu itiraftaki kişi nasıl hırs yapmışsa çok fazla kaptırmış kendini bir an Aleyna konuşmuş sandımcevapsız çınlamadada aleynayı sevmiyordum ama şarkıyı okadar kötülemedim en azından dinlenebiliyordu
Bu sen olsan barinin nesini beğeniyorlar dikkatli şekilde birdaha dinleyeyim diyorum son zamanların en kötü 10 şarkısı arasına çok rahat girer şampiyon şeker ile birlikte bu yazın en rezil 2 şarkısı klipler zaten ikiside çalıntı basit sadece müzik iyi gibi
bunu sormak dahi aslında hata bu yanıta aleyna fanları sen diyemiyorsa çeksin gitsin forumdan Aleynada kimmişaaa benmi omu derim vlla
ayoll yıldız yapacaklarsada önce adam akıllı bir şarkı yazsınalrda öyle desteklesinler bukadar berbat bir şarkıyla olması gıcık ediyor beni türkiye şartlarında bile çok düşük ucuz bir şarkı dünya starlığına bu kıytırık şarkıylamı gidicekmiş adam akıllı birşey söylesinde öyle abartsınlar bari 23 nisan şenlikleri gibi şarkı lise seviyesinde bile değilbenim anlamadığım şu şarkıyı beğensinler anlarım ama biri şarkıyı beğendi diye sanki başkalarıda beğenmiş olmaları şartmışcasına bir damla eleştiriyi kabullenmeyenler oluyor,cevapsız çınlamada şarkının hakkını teslim ettim ayrıca çoğu yorumumda Aleyna yetenekli biri diyorum ama burda yanlış olan daha piyasada bu kadar yeniyken 1-2 şarkıyla dünya starı ilan edildi buda çelişkili bir durum.star cümlesini çok basit sananlar oluyor,ama bu kadar kolay değil ayrıca star olmak için daha çok fazla yol almalıdır.bu itiraftaki kişi nasıl hırs yapmışsa çok fazla kaptırmış kendini bir an Aleyna konuşmuş sandım
cevapsız çınlamanın çok fazla aşağısında kalmış şarkı bu oldukça açık,cevapsız çınlamada bu kadar abartılmamıştı ama bu şarkıda çok abartıldıayoll yıldız yapacaklarsada önce adam akıllı bir şarkı yazsınalrda öyle desteklesinler bukadar berbat bir şarkıyla olması gıcık ediyor beni türkiye şartlarında bile çok düşük ucuz bir şarkı dünya starlığına bu kıytırık şarkıylamı gidicekmiş adam akıllı birşey söylesinde öyle abartsınlar bari 23 nisan şenlikleri gibi şarkı lise seviyesinde bile değil
Evet hayatımın dönüm noktası oldu gerçekten
Anladım, bizim toplumumuzda bir gelenek bu aslında herkes her şeyi bilir ve fikir sahibidir. Okulunu okumuşsun okumamışsın önemi yok kafasında insanlar, sen takma bence bu durumu.Evet hayatımın dönüm noktası oldu gerçekten
Öyle tabiki. Sevmememin sebebi, ben bölümünü okumama rağmen sokak siyaseti yapan herkesin kendini siyasetçi görmesi. Birde tabi benim kendi değerlerime tamamen ters bir mevcut durum. Yani mesela hocalarımızın neredeyse hepsi hükümet taraftarı. Bütün muhalifler uzaklaştırıldı. Belki duymuşsundur. Okulumuzun bütün kalifiyeli profları görevden alındı. İşte böyle şeyler soğutuyor
Rica ederim asıl ben güzel yorumun için teşekkür ederim