Müzik Inna

AnaKin

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
5
Puanı
159
Bu yaza damgasını vuran kişilerden birisidir.Ufak boyuyla ve seksi vücudu ile tanınmıştır.Hot Dejavu love amazing gibi süper parçaları vardır.Müzikler çok az birbirine benzesede güzeldir.Favorilerim arasına girmiştir.Müzik kaliteme güvenerek herkese parçalarını önerebilirim.

Ben sesi duyduğumda sarışın ve hafif Asyalı tipli birini bekliyordum,tipi çok şaşırttı.Ayrıca yamulmuyorsam Love şarkısında bir yerlerde birşeyler killing me diyen kişi.Modası çoktan geçti ama dayımın telefonunda hala zil sesiymiş Hot şarkısı.

Edit for p.s.: Déjà Vu şarkısındaki dayımın taktığı lakap ile "karı sesli adam" kimdir?İlgimi çekmiş durumda,tanımak istiyorum 😛

Kültür artışıyla gelen 2. edit: Distance is killing me imiş.

Bak hacı tipe bak sese bak :D Tiple sesin alakasız olabileceğine en baba kanıttır.

Ve kendisi romendir :D şarkılarını severek dinledigim biri..

yueseyli zihniyet(siz)ler tarafından "romanian slut" olarak nitelendirilen bayandır (yutupta)...ben sizin "slut"larınızın (şey,"celeb" yani) yaptıklarını tek tek her yere ellerim patlayana kadar yazsam nasıl olur?kime göre,neye göre slut bu kız?günde 6 sevgilii mi değiştiriyor,playboy'da fotoğrafı mı görülmüş,nedir sizin derdiniz bu tavırlarınız?tüm dünya romenlerin...hakkını versin abi.

(not: no no no no no fire,no fire.)

Sırf "Atayna kel kevser" yorumunu görmek için girdim konuya. Nasıl olmaz ya? :(