- Reaksiyon puanı
- 19,178
- Puanı
- 1,060
@xemrexxx damatla konussa damat seni birakip @destere yi alır@mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60 damata ne derseler kabulum ayoll ama emre hariç o çekemediğinden fitiralı birşey söyler
@cookies
hhahah aa ondan çekiniyorum bende
Hhah aa sen napıyorsun bu arada ara vericem diyordun dönüyorsun sanırım yavas yavasSen evlendikten sonra @xemrexxx e haber veririz o an ne soylerse soylesin sonuç olarak damat elinde olcak bosanirsa malını aliriz
Hhaha aa bana kötülük olur o adamı uyandırmaBi gün öyle bi aday olursa tavsiyemiz olur ama ilk tavsiyem güzel bi motorcu kaskı. Oklava için önemli.
Hhaha aa bana kötülük olur o adamı uyandırma
Evet yavaş yavaş dönüyorum ama benim bu yatay gecis isi yaş yaHhah aa sen napıyorsun bu arada ara vericem diyordun dönüyorsun sanırım yavas yavas
O da oklava alsin @Çiğdem- le kapissinlarİşte adama tavsiye ediyoruz sana değil senden korumak için bunlar
Evet yavaş yavaş dönüyorum ama benim bu yatay gecis isi yaş ya
O da oklava alsin @Çiğdem- le kapissinlar
HHAHAH aa öyle değil benim yararıma şeyler söyleyinİşte adama tavsiye ediyoruz sana değil senden korumak için bunlar
HHAHAH aa öyle değil benim yararıma şeyler söyleyin
HHAAH aa evet çoraplarınıda salonda ortalığa atmasın .A @cookies
Her gün isten gelirken sana en pahalı çikolatalardan ve gül alsın ayrıca yemeği de o yapsinAyaklarını yıkasın bu önemli.
Her gün isten gelirken sana en pahalı çikolatalardan ve gül alsın ayrıca yemeği de o yapsin
Sebze yesin sadece et sevmesin birde balık yesin.
hamsi balık yemiyorsa boşarım zaten laz kızı olarakHer gün isten gelirken sana en pahalı çikolatalardan ve gül alsın ayrıca yemeği de o yapsin
Eger et yemezse kas yapamaz ve Çiğdem o zaman hala Jensene bakar (Jensen de 50 yasinda falan olur artik )Sebze yesin sadece et sevmesin birde balık yesin.
Hamsi tutmayi öğret onahamsi balık yemiyorsa boşarım zaten laz kızı olarak
Vuhu ne kadan da açık bi cumle@Çiğdem- kocan için 3 kelime tek cümle : Allah sabır versin
Eger et yemezse kas yapamaz ve Çiğdem o zaman hala Jensene bakar (Jensen de 50 yasinda falan olur artik )
Hamsi tutmayi öğret ona
Vuhu ne kadan da açık bi cumle
hhahaha en ufak hatasında@Çiğdem- kocan için 3 kelime tek cümle : Allah sabır versin