acun ve maçlar bitince @EFE UYSAL da bitti ama ben onla ikili olusturmaktan memnundum ertuğrul başlayınca coşar yine
Benim pek giresim gelmiyor eskisi gibi onlar bitinceacun ve maçlar bitince @EFE UYSAL da bitti ama ben onla ikili olusturmaktan memnundum ertuğrul başlayınca coşar yine![]()
acun izlemek daha yok ama maçlar ve ertuğrul gelir yineBenim pek giresim gelmiyor eskisi gibi onlar bitince![]()
Bu ara forum sıkıcı geliyor yokluktan haber açıyorumacun izlemek daha yok ama maçlar ve ertuğrul gelir yine![]()
hahah evet kış ayında daha hareketli oluyor ama demek foruma bizler için girmiyorsunBu ara forum sıkıcı geliyor yokluktan haber açıyorum![]()
Sizler için giriyorum tabide eski eğlenceli ortam yok şuanhahah evet kış ayında daha hareketli oluyor ama demek foruma bizler için girmiyorsun
beyefendi 😵😵😵
sen de ayak altından çekilicen az kaldı@EFE UYSAL ayak altından çekilince zirvede rahat etmişim![]()
![]()
SENİNDE son haftalarda çıkışın gözden kaçmıyor @mrt-06![]()
sen de ayak altından çekilicen az kaldı![]()
o anlamda demedim mesela biri seni balkondan iter tamamem ayak altından çekilirsinaa sen kendine bak bee seninde baya bir oluyor ayak altından çekileli![]()
![]()
![]()
Gece sohbetlerimize devam, bu hafta hedefin 200 sonrası ise zirve olacak.2017 yılı içinde bu kadar mesaj yazmadım ben![]()