NOW Şevkat Yerimdar - Dizi Yorumları

Bu bölüm bayağı eğlenceliydi umarım bu ayarda devam eder. Bir de geçen bölüm 2 saat 23 dakikaydı bu sefer iki saate indirmişler güzel olmuş. :A

Bu arada bu bölüm Arkadaşlar İyidir'deki Eren'in babası da girdi diziye. Diğer bir deyişle Gültepe'deki Refik. :A @denizz19

Bu bölüm bayağı eğlenceliydi umarım bu ayarda devam eder. Bir de geçen bölüm 2 saat 23 dakikaydı bu sefer iki saate indirmişler güzel olmuş. :A

Bu arada bu bölüm Arkadaşlar İyidir'deki Eren'in babası da girdi diziye. Diğer bir deyişle Gültepe'deki Refik. :A @denizz19

Bölüm kısa diye geç başladı o zaman. :A

Kısa dediysek 2 saat bile fazla aslında ama sıkmıyor neyse ki. FOX'un stratejilerine pek hakim değilim sen ne dediysen o. :A

Sen de AB diziler izliyorsun bu sezon roller değişti biraz. :A

:DAynen sadece Şevkat değil tüm dizilerde dizi süreleri çok uzun artık bu işe son vermeliler

Hayat Şarkısı, Poyraz Karayel, Vatanım Sensin, Bodrum Masalı ve ufak bir dönem Altınsoylar. Normalde nefret ediyorum da dizileri görünce inanmıyor kimse. :A
Her günün Kanal D'deymiş. :A
Kanal D görünce atladım hemen. :A

Kanal D dizileri ve programlarıyla izleyiciyi ekrana kilitleyen ve en çok izlenen özel kanallardan biridir. Türkiye'nin kanalı sloganıyla büyük kitlelere ulaşan kanal, şu an yayınlanan dizileriyle de izleyiciyi ekrana kilitliyor. De de de bu sezon da her şey kanal d de. :A

Her günün Kanal D'deymiş. :A
Bu sezon geçirdiğimiz zaman biraz azalacak neyse ki. :A

Bu arada FOX'ta da hiç akıl yok en çok izlenen dizisinden sonra Deli Gönül'ü verse ya zaten hafta boyunca kırk defa yayınlayacak Şevkat'ı. :A

Kanal D görünce atladım hemen. :A

Kanal D dizileri ve programlarıyla izleyiciyi ekrana kilitleyen ve en çok izlenen özel kanallardan biridir. Türkiye'nin kanalı sloganıyla büyük kitlelere ulaşan kanal, şu an yayınlanan dizileriyle de izleyiciyi ekrana kilitliyor. De de de bu sezon da her şey kanal d de. :A
Sen de 1-2 dizi izlesen yine anlayacağım da platonik gibi takılıyorsun. :A

Bu sezon geçirdiğimiz zaman biraz azalacak neyse ki. :A

Bu arada FOX'ta da hiç akıl yok en çok izlenen dizisinden sonra Deli Gönül'ü verse ya zaten hafta boyunca kırk defa yayınlayacak Şevkat'ı. :A

Sen de 1-2 dizi izlesen yine anlayacağım da platonik gibi takılıyorsun. :A

:A:Aaskerden yeni geldi anca kendini topladı nasıl dizi izlesin dimi @Yiğitt

Kısa dediysek 2 saat bile fazla aslında ama sıkmıyor neyse ki. FOX'un stratejilerine pek hakim değilim sen ne dediysen o. :A

Sen de AB diziler izliyorsun bu sezon roller değişti biraz. :A
Kalp Atışı iyi dizi şimdilik yazın en iyisi gibi ama İki Yalancı dizisini de izlemeyi düşünüyorum :D