@sokak sanati evet doğru bu hafta pek vakit ayıramadım sahne izlemeye![]()
Bence biraz daha üstüne duş çok klişe geldi bana.
@Sherlock kaliteden anlayan biriyim sen gibi düşük vermek için bahane uyduranlardan değilim
@sokak sanati evet doğru bu hafta pek vakit ayıramadım sahne izlemeye![]()
bu hafta zor bir hafta olmuş aslında o açıdan bu şekilde oldu oylama
O oylardan sonra dizide yılana çeviricem @vadikızı'nı.![]()
Bu Tarz Benim'den sonra artık hiç bir gidene kırılmam o zirveydi. Sende Zuhal'le master yaptın, o yüzden bende kırgınlık olmuyor artık sadece şaşırma ve sinir duygusu hakim.
Mesela benim en sevdiğimiz yüzümüz Evrim Akın, canım benim o bırakırsa üzülürüm ama.![]()
@Çiğdem-'in oylarıyla başbaşayızSon oylar!
7 Yiğit Özşener
6 Kaan Urgancıoğlu
5 Nergis Kumbasar
4 Eda Ece
3 Mehmet Özgür
2 Görkem Sevindik
1 Burçin Terzioğlu
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane
Ezel`in sahnesi çok psikopatcaydı. Halit ustanın bakışları muazzamdı. Kaan 3`te kaldı. Sahneler böyle devam etsin. Zirve gelir.
Forum az önce yine yavaşlamaya başladı daha hızlanıyoruz her ihtimale karşı
@denizz19 oyları
Yiğit Özşener 1
Eda Ece 2
Halit Ergenç 3
Kaan Urgancıoğlu 4
Görkem Sevindik 5
Burçin Terzioğlu 6
Mehmet Özgür 7
Açıkladım da ona etiket koymayı unutmuşumsenin oyların açıklanmadımı benmi görmedim![]()
senin oyların açıklanmadımı benmi görmedim![]()
aaa iyi kalp kalbe karşıAçıklandı 6 verdim efsane adama![]()
Kaliteden anlayan jüriler, jürilerimiz... Harikalar.![]()
aaa iyi kalp kalbe karşı![]()
Ezel`in sahnesi çok psikopatcaydı. Halit ustanın bakışları muazzamdı. Kaan 3`te kaldı. Sahneler böyle devam etsin. Zirve gelir.![]()
Fazilet Hanım kesin Fox demiştim içten içe ama Star'a vermiş, o iyi sattı senin kanalı doğru.Transfer olana ben kırgınlık değil zaten bilirsinizİşi bitip yeni işi başka kanalda olana kırgınlık.
Ben Şükrü'ye (Avşar) kırgınım mesela.
![]()
Evrim iyidir oyunculuğunu özledim ama.![]()
bu oylamanın böyle olduğuna eminmiyiz?Forum az önce yine yavaşlamaya başladı daha hızlanıyoruz her ihtimale karşı
@denizz19 oyları
Yiğit Özşener 1
Eda Ece 2
Halit Ergenç 3
Kaan Urgancıoğlu 4
Görkem Sevindik 5
Burçin Terzioğlu 6
Mehmet Özgür 7
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane