Damat nasıl olsunHer türlü geleneğin olmasını isterim ben vede yaparız yani kına gecesi falan
Damat nasıl olsun
Sinirli birini istemiyosan beni de istemezdin 😱 çok sinirlenen biriyim benDamat mı ben dış güzelliğine pek bakmam kalbi güzel ahlaklı efendi olsun kıymet bilsin he birde sinirli olmasını istemem hassas bir kızım ben sinirli erkeği çekemem ya
Sinirli birini istemiyosan beni de istemezdin 😱 çok sinirlenen biriyim ben
En iyisi evlenirken arkada klasik müzik çalması Elitimelit.comyaa bugün düğüne gittikte sünnet düğünü idi düğün salonunda idi davulda vardı
kafam şişti ya orkestra daha iyi bence salonda ev düğününde davul daha güzel oluyor
Ben sinirlenirim sonra hemen sakinleşirim falan biraz hızlı yanıp sönen biriyimyaa bugün düğüne gittikte sünnet düğünü idi düğün salonunda idi davulda vardı
kafam şişti ya orkestra daha iyi bence salonda ev düğününde davul daha güzel oluyor
Yaa sinirlimisin senn ben seni hiç sinirli olmadğını düşünüyordum ya
En iyisi evlenirken arkada klasik müzik çalması Elitimelit.com
En iyisi evlenirken arkada klasik müzik çalması Elitimelit.com
Ben sinirlenirim sonra hemen sakinleşirim falan biraz hızlı yanıp sönen biriyim
Davul yerine darbuka olsunvalla salonda davul olmasında herşeye razı olurum ben
Ama sinirllenince gözüm hiçbişi görmüyorvalla salonda davul olmasında herşeye razı olurum ben
hee o iyiymiş bakk hemen siniri geçerse anlaşması kolay olur bence
Davul yerine darbuka olsun
Ama sinirllenince gözüm hiçbişi görmüyor
Oyle tabi canım sonra sakinlesince melek gibi oluyorumHee aboo o zaman seni bir başına bırakmak gerek o zaman tek başına kalmalısın kendi kendine sakinleşmelisin yanında biri olursa sakinleşmen zor olur
Ne kadar da gerçekçi bi yorumTakı töreni. (Anonslu )
Yürüyen ego vol 3Tabi ki ben... ben olmazsam düğün de olmaz.. vurun kilidi