bunu yapan hatice sultandı eğer o safoz bile illuysa çok da büyütmemek gerek siziHaa bide hadsizsiniz (bu lafı çook sevdim her ye uyuyor neyse de)
Sizi "biz" var ettik unutmayın geldiğiniz yeri hadsizzzlerrrr
bunu yapan hatice sultandı eğer o safoz bile illuysa çok da büyütmemek gerek siziHaa bide hadsizsiniz (bu lafı çook sevdim her ye uyuyor neyse de)
Sizi "biz" var ettik unutmayın geldiğiniz yeri hadsizzzlerrrr
Biz önemsiz gibi şeylerde ortaya cıkarız sonra o şeyler önemli olur daha geçenlerde vsye geldiği için çvüyordunbunu yapan hatice sultandı eğer o safoz bile illuysa çok da büyütmemek gerek sizi
karakteri kastettik .ss ay sen de ağır CW hastalığına yakalandın demek @Çiğdem- gibi çok cw izlersen böyle olur her şeyi @desterenin totosundan anlarsın.ss @mrt-06 bence yol yakınken cw yi bırakBiz önemsiz gibi şeylerde ortaya cıkarız sonra o şeyler önemli olur daha geçenlerde vsye geldiği için çvüyordun
CW insana kalite katıyor bee @mrt-06 da tüm dizilerine yavas yavas bakmaya basladı sen kalitesiz tuhaf dizilerinle takıl ayollBiz önemsiz gibi şeylerde ortaya cıkarız sonra o şeyler önemli olur daha geçenlerde vsye geldiği için çvüyordun
@destere 'nin totosunu ye sonuçta önemli bi role yükseldi kes sesini şimdi, çıkış butonuna bas...beni yeni dizimle baş başa bırak
ayol ne kalitesi be +18 filmlerde de meme varCW insana kalite katıyor bee @mrt-06 da tüm dizilerine yavas yavas bakmaya basladı sen kalitesiz tuhaf dizilerinle takıl ayoll
Aynen sister bacım şuna oklavanı göster kafi alişiktir zaarCW insana kalite katıyor bee @mrt-06 da tüm dizilerine yavas yavas bakmaya basladı sen kalitesiz tuhaf dizilerinle takıl ayoll
ayol ne kalitesi be +18 filmlerde de meme var
oklavayıda yemek gibi alıştılar ayollAynen sister bacım şuna oklavanı göster kafi alişiktir zaar
Bu cocuk nerden buluyor bunları heep vk'dan buluyon dibi? Dipsiz kuyularda geziyor. @xemrexxxAA BAK ŞUNA @Forumdash
Sen nerde olcan onlar vuslat ererkenben yakıştırdım bunları @Yiğitt de yakıştırmıştır bence finalde vuslat yapsınlar @Çiğdem- de intihar eder böylece
Ekli dosyayı görüntüle 56094
@Çiğdem- i hastanede ziyaret ediyorum herhalde o sahneyi görünce aşkı memnu finalindeki firdevs hanım gibi kalır hogathaSen nerde olcan onlar vuslat ererken
ben yakıştırdım bunları @Yiğitt de yakıştırmıştır bence finalde vuslat yapsınlar @Çiğdem- de intihar eder böylece
Ekli dosyayı görüntüle 56094
jensen bir videosunda castielden artık koptuklarına sevindiğini söylüyordu emre gibi art niyetlilerden bıkmıstım diyeSen nerde olcan onlar vuslat ererken
1.KİM olmuş
Kalite.
kız pardon ilk gün 4. olmuş 19.5 reytingle 2.gün 17 küsüre düşmüş @mrt-06 @MasacRE- @cookies @vadikızı @EFE UYSAL @Dosi @Harunnn60Hangi diziyle kıyasladın sanki ilk bölümüyle 1.olan hangi diziydi?
kız pardon ilk gün 4. olmuş 19.5 reytingle 2.gün 17 küsüre düşmüş @mrt-06 @MasacRE- @cookies @vadikızı @EFE UYSAL @Dosi @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 56096 Ekli dosyayı görüntüle 56097
reytinglere bak ayoll türkiyede 3 alan iyi 4 alan göbek atıyorkız pardon ilk gün 4. olmuş 19.5 reytingle 2.gün 17 küsüre düşmüş @mrt-06 @MasacRE- @cookies @vadikızı @EFE UYSAL @Dosi @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 56096 Ekli dosyayı görüntüle 56097
onlarda böyle binbir gece 36 reyting alıyordureytinglere bak ayoll türkiyede 3 alan iyi 4 alan göbek atıyor