Codmin bile foruma ara verecekse forumu terk edebiliriz arkadaşlar @Çiğdem- @vadikızı @Bully @Harunnn60 @hayret bi şey@denizz19 @xBUGRAx FaJi @MEnes @Doğu @DarkLeqenD @papuleoo @Ahmad @Yiğitt @Forumdash @gizem ak @Aserat @soo @ozmoturk @Sherlock @MasacRE- @Dosi @tolgab @Billy Kane@EFE UYSAL @dizi kolik @yatutarsa @BesaleT @eskici @turkuazz @emree-29 @S.G.A.T.Yakın zamanda yapacağım şey.
Neden ki küçük kuşum 😱 zaten pek yoktunYakında ya ara yada çok az aktif olabilirim
Kukiyesini bırakmayı mı düşündünBen bi deneyeyim dedim yok en fazla 10-15 gün oluyor.
KPSS hazırlık,aslında oldukça aktifim yada bilmiyorum pek yoktun diyorsanNeden ki küçük kuşum 😱 zaten pek yoktun
Kukiyesini bırakmayı mı düşündün
Öyle temelli bir ara değil detayları Ağustos sonunda aktaracağım.Codmin bile foruma ara verecekse forumu terk edebiliriz arkadaşlar @Çiğdem- @vadikızı @Bully @Harunnn60 @hayret bi şey@denizz19 @xBUGRAx FaJi @MEnes @Doğu @DarkLeqenD @papuleoo @Ahmad @Yiğitt @Forumdash @gizem ak @Aserat @soo @ozmoturk @Sherlock @MasacRE- @Dosi @tolgab @Billy Kane@EFE UYSAL @dizi kolik @yatutarsa @BesaleT @eskici @turkuazz @emree-29 @S.G.A.T.
Aynı şeyi yazacaktım desem inanır mısınGemiyi ilk terk edenler farelerdir. Ben kaptanım
Olurda terk edersem de Usta Splinter'ım
Ne güzel geldin, aktif oldun yeniden. Kaçma bir yerlere.Sıklıkla yaptığım şeydir
huy sabitlik korkum varBen mecbur bir ara verdim, onun dışında tatil için kaybolduysam o vardır. Onun dışında ayrılmam buradan, başınıza belayım anladığınız.
Ne güzel geldin, aktif oldun yeniden. Kaçma bir yerlere.
Ne tuhaf bir korkuhuy sabitlik korkum var
Nereye gidiyon lo 😱 Benim yaptığımı yap 2 yıl boyunca toplamda 300 mesaj anca yazmışımdırYakın zaman da yapmayı planladığım şey.
Dünkü uyarı cezası ve buradan uzaklaşma isteğim gitmeme sebep.Ne tuhaf bir korku
Nereye gidiyon lo 😱 Benim yaptığımı yap 2 yıl boyunca toplamda 300 mesaj anca yazmışımdır
İnanırım. Benden önce uye olmussun ve müebbet yemişşin. Çıkışın yok, arada izin alıyorsunAynı şeyi yazacaktım desem inanır mısın
Yakın zamanda yapacağım şey.
Dünkü uyarı cezası ve buradan uzaklaşma isteğim gitmeme sebep.
İlişkiye ara vermektir ya hiç dönmezsin ya da döndüğün zaman aynı aşkla devam etmezsin....
Ara vermek zorundayım.Ne arası verecen ne kadar sürecek bu ara
Hiç bir yere gitmiyosunn sakın gideyim demee
Foruma aramı vercen ne dion ya