Bence ikisinede birşey olmayacak. Daha umudum var 😉 ama tabi böylesi daha fazla akillarda kalirYılmaz Kardeşler birbirlerine tutunuyorlar şu an, bakalım nasıl bitecek korkuyla izliyorum![]()
Bence ikisinede birşey olmayacak. Daha umudum var 😉 ama tabi böylesi daha fazla akillarda kalirYılmaz Kardeşler birbirlerine tutunuyorlar şu an, bakalım nasıl bitecek korkuyla izliyorum![]()
Bence ikisinede birşey olmayacak. Daha umudum var 😉 ama tabi böylesi daha fazla akillarda kalir
Ay ikisi de mi gitti, hadi be son bir ters köşe daha istiyoruzBence ikisinede birşey olmayacak. Daha umudum var 😉 ama tabi böylesi daha fazla akillarda kalir
Dur ya bence reklam dönüşü Celal diz çöker vurulmuşturAy ikisi de mi gitti, hadi be son bir ters köşe daha istiyoruz@Çiğdem-
Ben kendimi hazırladım ona her şey reklamdan sonra belli olacakMutsuz sonla biterse @MasacRE-'nin dediği gibi geçtiğimiz bölümü final olarak kabul ediyorum ben.![]()
AA umutum ölücekse sarpda ölsün en azından teselliYılmaz Kardeşler birbirlerine tutunuyorlar şu an, bakalım nasıl bitecek korkuyla izliyorum![]()