Polat Şaşmaz
Favori Üye
Cocukken sevdiği oyuncak değil mi? Başka sırrı mı varmış?Şu müzik kutusunun sırrını da bi söyleseler
BilmemCocukken sevdiği oyuncak değil mi? Başka sırrı mı varmış?![]()
Aaa sen beni beğenmion mu@destere gibi olmak demek senin için ödül olurneyse içerde duydum gelmiş sinyal şimdi tvye geçiş yaptım
![]()
Arka sokaklarda oynadığında babası mafyanın tetikçisiydi arasta öyleydi Arka sokaklarda @mrt-06 kardeş değillerdi orda ikiside farklı bölümde ortaya çıktıÇağatay Ulusoy çok eğreti duruyorsun.. Yapmacık yapmacık, kadroda tek sırıtan bu adamdı...
@dizi kolik konuyaÇağatay Ulusoy çok eğreti duruyorsun.. Yapmacık yapmacık, kadroda tek sırıtan bu adamdı...
Aaa sen beni beğenmion mu![]()
Arka Sokaklar da mı oynadılarArka sokaklarda oynadığında babası mafyanın tetikçisiydi arasta öyleydi Arka sokaklarda @mrt-06 kardeş değillerdi orda ikiside farklı bölümde ortaya çıktı
Forum acayip yiyor internetimiArka Sokaklar da mı oynadılar![]()
evet ilk ikiside orda oynadı ama hemen öldüler şimdi oynasalar kimse fark etmezArka Sokaklar da mı oynadılar![]()
Hiç bakmıyorsun mesajlara.Sen final oylarini gönder![]()
Seni beğebmeyen sensiinÇağatay Ulusoy çok eğreti duruyorsun.. Yapmacık yapmacık, kadroda tek sırıtan bu adamdı...
Hangi video?Seni beğebmeyen sensiin
Çağatay videosunu izlemedin dimi? Bide sırıtıyor diyor![]()
Ben de soluksuz izliyorum aynı şekilde
Seni koooskocaman bir olmamış ile uğurluyoruzÇağatay Ulusoy çok eğreti duruyorsun.. Yapmacık yapmacık, kadroda tek sırıtan bu adamdı...