La önce editör ol sonra moderatör olursunBir sonraki görev atamasında %99 ihtimalle moderatör olacağım.Moderatör adayı diyebilirsin bana.
![]()
La önce editör ol sonra moderatör olursunBir sonraki görev atamasında %99 ihtimalle moderatör olacağım.Moderatör adayı diyebilirsin bana.
![]()
Kıskanma, AĞLA.La önce editör ol sonra moderatör olursun![]()
Ne ağlayacam yine altımda olacaksın ben süperimKıskanma, AĞLA.![]()
Ne ağlayacam yine altımda olacaksın ben süperim![]()
Görevini yerine getiremeyen, kalitesiz bir süper mod.Ne ağlayacam yine altımda olacaksın ben süperim![]()
Abla ben bile o kelime de fesatlık yapmamıştım.Nerende olacak nerende denizzz
Kız ne fesatlık yapıyonNerende olacak nerende denizzz
Görevimi çok şükür 5 küsür yıldır yerine getiriyorum senin gibi sadece boş laklak değilimGörevini yerine getiremeyen, kalitesiz bir süper mod.
Abla ben bile o kelime de fesatlık yapmamıştım.![]()
Görevini yerine getiremeyen, kalitesiz bir süper mod.
Abla ben bile o kelime de fesatlık yapmamıştım.![]()
Kız ne fesatlık yapıyon
Görevimi çok şükür 5 küsür yıldır yerine getiriyorum senin gibi sadece boş laklak değilim![]()
Hemen de tribe gir .ssFesatlıkmı aşk olsun gırgır olsun güleyim öyle yazmıştım ben ya yazmıyorum sustum he
pisss yazmıyorum küstüm iştee
Sıla konuları açınca görevini yerine getirmiş olmuyorsun ayrıca mesajların da yeterince kalitesiz.Kız ne fesatlık yapıyon
Görevimi çok şükür 5 küsür yıldır yerine getiriyorum senin gibi sadece boş laklak değilim![]()
Hemen de tribe gir .ss
Senin boynun altında kalmasın ben nerde sıla konusu açıyorum la her telden açarım benSıla konuları açınca görevini yerine getirmiş olmuyorsun ayrıca mesajların da yeterince kalitesiz.![]()
Ne yapayım bu hindi suratlı çocuk laf atıyor bana
Senin boynun altında kalmasın ben nerde sıla konusu açıyorum la her telden açarım ben
Ne yapayım bu hindi suratlı çocuk laf atıyor bana![]()
Görmem şart mı kendini belli ediyor
Görmem şart mı kendini belli ediyor![]()
Bu şarkı benden sanabak yaa öyle dedi diye yüzüdemi öyle olacak bee
Kız sana şarkı yolladım ne demek isteyeyimNe demek istiyon sen bana aa
Kız sana şarkı yolladım ne demek isteyeyim![]()
Bu Yaşar, Lady Gaga'nın torunu falan mı?Bu şarkı benden sana
Bir bağı vardır muhtemelen netcenBu Yaşar, Lady Gaga'nın torunu falan mı?![]()