Bodrum Masalı'nın Sezon Finali Tarihi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,983
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Bodrum Masalı'nın Sezon Finali Tarihi Belli Oldu!

1763878_1_1490285637CrBVa.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı'nın sezon finali tarihi belli oldu.

Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği; başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Nejat İşler, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Toprak Sağlam, Aslıhan Gürbüz, Dilan Çiçek Deniz, Hilmicem İntepe, Ezgi Şenler, Serhan Onat ve Bige Önal'ın paylaştığı yapım gelecek hafta yayınlanacak olan 41. bölümüyle sezonu kapatacak ve Eylül'de yeniden izleyici karşısına çıkacak.

Bodrum Masalı, sezon finaliyle 18 Haziran Pazar 20.00'de Kanal D'de!
Orijinal formatta oku

Final yapmalıydı, yeni sezonda 5-6 reyting mi bekliyorlar? Hayır. Eee Kanal D'ye yetecek mi, düşünüp taşınsınlar.

Ohaaaa ben dört gözle bitmesini bekliyordum destere ve @Bully ile dalga geçmek için hani final yapacaktı 😱😱😱

Yaz dizisi olarak başlayıp 2.sezonu göreceğiz, çatla :Z

Hevesin böyle kursağında kalır işte :A @destere ile konuşmuştuk bu konuyu çok sevinçli Su'suz kalmayacağı için :A
aa çıldırdı bu @Yiğitt in kanalı vatanım sensinde herkes geberdi halit beyin bile yeni sezonda olmama ihtimali var adı efsanede başroller çıktı genclik dizisi olucakmıs reytingleri çökmüş bodrum masalı yeni sezon onayı alıyor hemde final kararı çıktıktan sonra tövbe tövbe:A :A :A

aa çıldırdı bu @Yiğitt in kanalı vatanım sensinde herkes geberdi halit beyin bile yeni sezonda olmama ihtimali var adı efsanede başroller çıktı genclik dizisi olucakmıs reytingleri çökmüş bodrum masalı yeni sezon onayı alıyor hemde final kararı çıktıktan sonra tövbe tövbe:A :A :A
Vatanım Sensin'in sezon finaline ben de baktım, Vasili dışında kimse çıkmaz diziden :A

Adı Efsane yazın da devam edip biter işte :A

Bodrum Masalı'nın yeni sezonda devam edecek olması beni de şaşırttı ama daha var işlenecek konumuz, ab ve abc1'de iş yaparız yine :Z

Vatanım Sensin'in sezon finaline ben de baktım, Vasili dışında kimse çıkmaz diziden :A

Adı Efsane yazın da devam edip biter işte :A

Bodrum Masalı'nın yeni sezonda devam edecek olması beni de şaşırttı ama daha var işlenecek konumuz, ab ve abc1'de iş yaparız yine :Z
ayoll diziden kurtulamıyorsunuz vlla sen güneşin kızlarına bile bukadar sabretmedin buna iyi dayandın vlla gerçi son bölümleri izlediysen :A :A :A

Yaz dizisi olarak başlayıp 2.sezonu göreceğiz, çatla :Z

Hevesin böyle kursağında kalır işte :A @destere ile konuşmuştuk bu konuyu çok sevinçli Su'suz kalmayacağı için :A
Tam yaz dizisi değildi, 18 Ağustos'ta başlayan yaz dizisi mi olur? Sadece gereğinden erken başlayan bir yeni sezon dizisiydi. Zaten Haziran'da başlayacakken sonradan sezona atmışlardı. :A

Bence final yapmalıydı son bölümleri 2 reyting aldı total de yeni sezonda iyi bir senaryo ile 4 alabilir ama son 15 bölümün senaryosu sapıttı ve 15 bölümdür izlemiyorum

Final yapmalıydı, yeni sezonda 5-6 reyting mi bekliyorlar? Hayır. Eee Kanal D'ye yetecek mi, düşünüp taşınsınlar.
Başına daş mı düştü senin? Parlaklar gitmiyor işte sevin. Ay bu dizideki parlaklar da türk kız kezbanlar gibi erkek kezanlar da neyse. 2 reyting alıyor e kanal D de ne yapsın el mecbur başka dizisi mi var izlenen :A

Başına daş mı düştü senin? Parlaklar gitmiyor işte sevin. Ay bu dizideki parlaklar da türk kız kezbanlar gibi erkek kezanlar da neyse. 2 reyting alıyor e kanal D de ne yapsın el mecbur başka dizisi mi var izlenen :A
Yeni sezona dolu yapım hazırlıyor, bunu devam ettirmeye ne gerek var? :A