Nereye gelicek İlhanın oyunlara çıkmaya başladı ama kimin gideceği son günlerde belli olacak oyunlar artık bireysele dönecek takım oyunu yokilhanım geldimi son 9 gün kalmıs @EFE UYSAL![]()
Dokunulmazlığı ünlüler kazandı 10a 9la final sayısını Adem getirdi@EFE UYSAL ben bakamadım yine ya ne oldu bugün efe
aa daha ilhan dönediyse ne olucak survivor bitiyorNereye gelicek İlhanın oyunlara çıkmaya başladı ama kimin gideceği son günlerde belli olacak oyunlar artık bireysele dönecek takım oyunu yok![]()
Kıbrısa giderse İlhan oy verilecek sen de atarsın artıkaa daha ilhan dönediyse ne olucak survivor bitiyor@Bully
oynamadan gidebilicekmikiKıbrısa giderse İlhan oy verilecek sen de atarsın artık![]()
Bireysele dönünce oynar illaki gidebilir tabi ne kadar oy aldığına bağlıoynamadan gidebilicekmiki![]()
Yaşlı kurt İlhan kaldıramadı son düzlüğü, smslerine oldukça ihtiyacı olacakaa daha ilhan dönediyse ne olucak survivor bitiyor@Bully
Yaşlı kurt İlhan kaldıramadı son düzlüğü, smslerine oldukça ihtiyacı olacakOgeday'ın onu elemesini istemiyorsak pamuk eller cebe
![]()
aa yok buna mesaj falan atmam ama beşiktaşlıların desteği yeter ilhanımaBireysele dönünce oynar illaki gidebilir tabi ne kadar oy aldığına bağlı![]()
Dönsünler bakalimDokunulmazlığı ünlüler kazandı 10a 9la final sayısını Adem getirdiDokunulmazlık sembolünü Berna kazandı Elif ve Ogeday aday
.A 2. dokunulmazlığıda kaybederse gönüllüler bireysele dönülecek
@eskici
İlhan sevgin bumuyduaa yok buna mesaj falan atmam ama beşiktaşlıların desteği yeter ilhanıma![]()
İlhan sakat knk 2 haftadır oyun oynayamıyor Survivorın son düzlüğünde şanssızlıkDönsünler bakalimİlhan'a ne oldu
![]()
Acuna katkı sağlayamamİlhan sevgin bumuydu
İlhan sakat knk 2 haftadır oyun oynayamıyor Survivorın son düzlüğünde şanssızlık![]()
İlhanın ihtiyacı var elenirse sen sorumlusunAcuna katkı sağlayamam![]()
Kim kazanir senceİlhan sevgin bumuydu
İlhan sakat knk 2 haftadır oyun oynayamıyor Survivorın son düzlüğünde şanssızlık![]()
Adem net 1. olur diye düşünüyorum gerisini bilememKim kazanir sence![]()
Adem'in destekcisi cok galibaAdem net 1. olur diye düşünüyorum gerisini bilemem![]()
Şuan en çok desteklenen yarışmacıAdem'in destekcisi cok galiba![]()
Adem'i severim sampiyon olsun isterim Berna da finale kalirsa iyi olurŞuan en çok desteklenen yarışmacıKızlarda Berna
![]()