herkese merhaba ben Emre 22 yaşındayım. Burayı bir süredir takip ediyordum üye olmaya karar verdim . En sevdiğim oyuncu Aslı Enver fazla yerli dizi izlemiyorum zamanla kendimi daha iyi tanıtacağıma inanıyorum
Hayır o oyunu bilmiyorum maalesefHoşgeldin aramıza. Hax oynuyorsan akşamları 00.00 gibi gel forumca turnuva yapıyoruz
Hoşbuldum. Sende mi emresinHoş geldin adaş.
Emre'ler çoğalıyor güzel.
Evet bide @xemrexxx var ama onla takılmanı pek tavsiye etmeyiz forumcak.Hayır o oyunu bilmiyorum maalesef
Hoşbuldum. Sende mi emresin
Ooo Ankaralı birisi gelmiş, hoşgeldin.herkese merhaba ben Emre 22 yaşındayım. Burayı bir süredir takip ediyordum üye olmaya karar verdim . En sevdiğim oyuncu Aslı Enver fazla yerli dizi izlemiyorum zamanla kendimi daha iyi tanıtacağıma inanıyorum
Az çok biliyorum evetHoşgeldin Takip ediyordunsa aktiv üyeleri tanıyorsundur
Erken olur yarışmalara katılmak için Teşekkürler yinedeHoş geldin,Aslı Enver ortak noktamız var. Sana Yıldızlar Yarışıyor'da yarışmayı öneriyorum çabucak kaynaşman için
Yenimahalle 'de oturuyorumOoo Ankaralı birisi gelmiş, hoşgeldin.
Ankara'nın neresinde oturuyorsun?
Bende öyle umuyorum hoşbuldumHoşgeldin forumumuza, kalıcı olman dileğiyle.
Yakın sayılırız Keçiören'de oturuyorum ben de.Az çok biliyorum evet
Erken olur yarışmalara katılmak için Teşekkürler yinede
Yenimahalle 'de oturuyorum
Herkese hoşbuldum
Bende öyle umuyorum hoşbuldum
Evet dediğim gibi pek yerli dizi izlemiyorum İstanbullu Gelin ve İçerde ye bakıyorumYakın sayılırız Keçiören oturuyorum ben de.
Hangi dizileri izliyorsun, en sevdiğin kanal nedir?
Hoşgeldin foruma. İlk günden 1-2 mesajına denk geldim. Kalıcı olacak gibisin. Şimdiden hayırlı olsun Fav10'a. Aslı Enver iyidir. Severiz.
Teşekkürler hoşbuldum.Hoşgeldin foruma, umarım kalıcı olursun.
Biri haxball'a gel der diğeri yarışmaya davet eder, ne çıkarcı adamlarsınız lan.
Teşekkürler hoşbuldumEmre hoşgeldin foruma benim adımda melek 33 yaşındayım bende Aslı enveri çok severim umarım forumu seversin