Hafif de ıslatırsın kendini.. Yarın sokağa çıktığında kadın erkek üzerine atlar.En ince şeyleri giyeceğim tüm vücut hatlarımı belli edecek @mrt-06
Hafif de ıslatırsın kendini.. Yarın sokağa çıktığında kadın erkek üzerine atlar.En ince şeyleri giyeceğim tüm vücut hatlarımı belli edecek @mrt-06
Uuu çok seksi sen nerden biliyorsun bu uygulamaları atoşumHafif de ıslatırsın kendini.. Yarın sokağa çıktığında kadın erkek üzerine atlar.
Beklediğimden az fark yedim, güzel bir final oldu
HHAHAH aaa vlla benim işim heyecan yaratmak kismeyi korkutmadan henüz şampiyonluk tattırmadım elimden gelenide yaptım zatenEveett buraya kadarmış Feridun, bu kadar heyecan Erkin'e fazla gelmiştir zaten, yaşlı adam sonuçta neyse ki kalpten falan gitmedi
hhah aa manyak işte ayoll kendi konusma ktusuundan yolladı erkin diye sonra senin ordada feridun dedi feyk olarak @sokak sanati
Benim bilmediğim şey yok tatlım.Uuu çok seksi sen nerden biliyorsun bu uygulamaları atoşum
Evet, beğenemedin mi?Bu sen misin şimdi?
Bende diyorum niye onu dedi @sokak sanatihhah aa manyak işte ayoll kendi konusma ktusuundan yolladı erkin diye sonra senin ordada feridun dedi feyk olarak @sokak sanati
Sen ne gülüyon la Feridun'a oy vermişsin, ağlaman lazım şu anda senin desteklediğim isim nasıl kazanamaz diyeFeridun kaybetti
Beğendim ama kedi görünümlü yılan için daha uygun bir fotoğraf bulabilirdin.Benim bilmediğim şey yok tatlım.
Evet, beğenemedin mi?
Mesela çok absürt olmazsa birkaç şey söyler misinBenim bilmediğim şey yok tatlım.
Evet, beğenemedin mi?
İçim kan ağlıyor çaktırmaSen ne gülüyon la Feridun'a oy vermişsin, ağlaman lazım şu anda senin desteklediğim isim nasıl kazanamaz diye
Hiçbiride bir şey demiyor Ben olsam ortalık ayağa kaldırmıştımYoo @Harunnn60 şahit Feridun dedim. @MasacRE-
Ne de olsa sonuç değişmeyecek değil mi çakaal Böylece ben Feridun dedim diyerek oy isteyeceksin benden Yaprak dökümüneYoo @Harunnn60 şahit Feridun dedim. @MasacRE-
Feridun dedim ben sebi kandırıyor.
hhahha aa şu şeytana ne inanıyorsun ayoll ramazanda kandırmaısna izin verme seni allah hepimizi korusunHiçbiride bir şey demiyor Ben olsam ortalık ayağa kaldırmıştım
@sokak sanati hedef ben miyimhhahha aa şu şeytana ne inanıyorsun ayoll ramazanda kandırmaısna izin verme seni allah hepimizi korusun
Ferhat Göçer Cennet ile kazandı bu yarışı haddinizi bilin
Yeri ve zamanı gelince söylüyorum işte.Mesela çok absürt olmazsa birkaç şey söyler misin
İçim kan ağlıyor çaktırma
Ne de olsa sonuç değişmeyecek değil mi çakaal Böylece ben Feridun dedim diyerek oy isteyeceksin benden Yaprak dökümüne