İlker Kaleli

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,191
Puanı
1,061
Kayıp Şehir'deki oyunculuğuyla göz dolduruyor.Baya iyi.

En sevdiğim erkek oyunculardan birisidir. :Z
İki diziside yayından malesef kaldırıldı. :(
Yeni dizisine bol şanslar diliyorum..

Gökçe Bahır sayesinde tanıdığımız, çok iyi bir oyuncu. Çok seviyorum.

Bende çok severim kendisi, biraz sesi kalın olsada oyunculuğu ile bunu çok güzel dolduruyor. :)

Kötü bir oyuncu olmayan, ancak daha ikinci projesinde jön olarak pazarlanmasına karşı olduğum, biraz daha pişmesi gereken oyuncu.

Kayıp Şehir ve Kayıp dizilerinde oynamıştı, oynayacağı diğer dizinin isminin Kay falan olmasını bekliyorduk ama Poyraz Karayel ile ekranlara dönecek kendisi. :)

Kötü ve itici oyuncu. Umarım ekranlarda göstermek için çabalayan yapımcılar artık bu kararından vazgeçer.:(

Önceleri pek ısınamıyordum, ama Kayıp Şehir ve Poyraz Karayel'deki performanslarıyla bu ön yargımı yerle bir etmeyi başardı. :)

Poyraz Karayel'le tanıdığım über yetenekli adam, yolu açık olsun inşallah. Burçin Terzioğlu'yla pek çok yakışmaktalar :)

Kötü bir oyuncu olmayan, ancak daha ikinci projesinde jön olarak pazarlanmasına karşı olduğum, biraz daha pişmesi gereken oyuncu.

Kayıp Şehir ve Kayıp dizilerinde oynamıştı, oynayacağı diğer dizinin isminin Kay falan olmasını bekliyorduk ama Poyraz Karayel ile ekranlara dönecek kendisi. :)

İlk paragraftaki laflarımın çoğunu geri alıyorum, bu adam olmuş. :) Poyraz Karayel ile beni kendisine hayran bırakan, 25. bölümün finalindeki performansıyla resmen rolünü yaşadığını kanıtlayan oyuncu.

Son düzenleme: