Oh be Ogeday sonunda ya.
Biz kazanır inş biterSayı aldı sonunda bayrak yarışı olacak şimdi Ogeday elif ikilisi İlhan Sema ikilisi yarışacak![]()
Biz kazanır inş biter![]()
Saat 11'i geçti bir de reklama girdi, galiba siz kazandınız. Bu saatten sonra final oyunu olacağını sanmamBiz kazanır inş biter![]()
Acun izin vermez daha çok kişi var ve Sabriye giderse Ünlülerde tek kız 8, 9 oyuna çıkar daha elenmezBen Ünlüler kaybetsin sabriye gitsin istiyorum niyese
![]()
Bu hafta Gökhan garanti o zamanSaat 11'i geçti bir de reklama girdi, galiba siz kazandınız. Bu saatten sonra final oyunu olacağını sanmam![]()
Acun izin vermez daha çok kişi var ve Sabriye giderse Ünlülerde tek kız 8, 9 oyuna çıkar daha elenmezSabriye Furkan ya da Serhatı yicek
![]()
Elenmez potaya gitsin görürsünSabriye potaya çok çıktı yine çıkarsa ben eleneceğini düşünüyorum ya![]()
Elenmez potaya gitsin görürsün![]()
Kaybederse kim aday olur meçhulValla içimden öyle geliyor ama sanırım gönüllüler yine kaybedecek gibi![]()
Kaybederse kim aday olur meçhul![]()
Artık bugün şu bireysel dokunulmazlığı kaptırmasınlar da kurtulalım heriften. Oyunlarda hiçbir şey yapmayıp bireysel dokunulmazlıkta coşmuyorlarmı bir de o deli ediyor beniBu hafta Gökhan garanti o zaman![]()
Volkan yine olabilir belkiGaliba öyle görünüyor ya
Kim kazandı?![]()
Net sürekli açıp kapanıyo yarışmada donuyo haliyle.sssDokunulmazlık Ünlülerin sen nerdesin bakamıyosun be![]()
Net sürekli açıp kapanıyo yarışmada donuyo haliyle.sss