Survivor 2017 - 92. Bölüm Yorumları - Adaya Kim Veda Edecek?

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,880
Puanı
1,050
C_4qXitW0AAl2Og.jpg

Tv8'in ve ekranların rekortmen yarışması Survivor 2017 92. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.

Yarışmada bu akşam iletişim oyunu oynanacak.Berna, Anıl, Elif ve Volkan arasından biri adaya veda edecek. Herşey ada konseyinde belli olacak.

Survivor 2017 heyecanlı, bol kaoslu ve eğlenceli bölümüyle bu akşam 20:00'de Tv8'de.

@Bully @Dosi @vadikızı @papuleoo @MasacRE- @mesmeso61 @sokak sanati @turkuazz @Polat Şaşmaz @Çiğdem- @BesaleT @Billy Kane

Aynen Boğa bile ondan iyi be Efe :F @Dosi canımm sen akşam bakacanmı dimi:kissingheart:
etiket bildirimin gelmemis. Etkinlikte gördüm. Izlerim evet.
@EFE UYSAL Serhat Hakanında dedigi gibi survivorda sakatlandiktan sonra kendini çabuk toparlayan ve bukadar güzel performas gösteren tek yarışmacı.
Nagihan da iyiydi ama ne için ilerlemediğini biliyoruz. Serhat ta biraz agresif ama bence benchte arkadaşlarini motive eden tek kisi.
bu arada dün Ademin Anil ile oyununu izledim. Adem tam bir hayal kirikligiydi dün. atisa bile gelemeden oyun bitti. Bide cocuk gibi davrandi bence hicte hakli değildi dün.
@Bully sen ne diyorsun dünkü performans hakkinda ?

@EFE UYSAL Serhat Hakanında dedigi gibi survivorda sakatlandiktan sonra kendini çabuk toparlayan ve bukadar güzel performas gösteren tek yarışmacı.
Nagihan da iyiydi ama ne için ilerlemediğini biliyoruz. Serhat ta biraz agresif ama bence benchte arkadaşlarini motive eden tek kisi.
bu arada dün Ademin Anil ile oyununu izledim. Adem tam bir hayal kirikligiydi dün. atisa bile gelemeden oyun bitti. Bide cocuk gibi davrandi bence hicte hakli değildi dün.
Ogedayla oynadığı oyuna baksaydın orda önde gelmişti :A:A

Tamam cnm yorumlaşırız o zaman dizi var ama ben bakmaya çalışacağım yine Adem konusunda ben şu yönde dedim yarışmak istedi yarıştırılmadı hırslanmıştı sayı alırdı bence evet Anılla yarışırken kötüydü ama Ogedayla yarışırken iyiydi adem:D

Tamam cnm yorumlaşırız o zaman dizi var ama ben bakmaya çalışacağım yine Adem konusunda ben şu yönde dedim yarışmak istedi yarıştırılmadı hırslanmıştı sayı alırdı bence evet Anılla yarışırken kötüydü ama Ogedayla yarışırken iyiydi adem:D
Bir kere olur öyle şeyler adam o kadar oyuna çıkıyor her zaman aynı hızda gelecek değil Anıl ne kadar çıkıyor ne kadar best ofa çıkmış :A:A