2017 En Favori Dizi Karakteri - Çeyrek Final | A Grubu

En favori karakter(ler)iniz?

• Emir | Kara Sevda

Oy: 21 45.7%
  • Faryalı | Bodrum Masalı

Oy: 2 4.3%
  • Duru | Fi

Oy: 2 4.3%
  • Sarp | İçerde

Oy: 16 34.8%
  • Azize | Vatanım Sensin

Oy: 5 10.9%

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ona sadece 1 oy geldi destere bile ona oy atmadı. destere önemsemiyor zaten burayı gel sen Sarp de :D

Vermezsen verme de ne bu Kara Sevda'ya oy toplama işi onu anlamadım yani? :D
@sokak sanati bu beyefendi niye Kara Sevdayi destekledigimi anlamamis.
ee Masacre sen ne icin İçerdeyi destekliyorsan benimkide o hesap. ne bu anlamama :S
@Bully sohbetten anca basini kaldirip durumu farkedip dissi atti. Görünmezdik.ne güzel ha pardon sen Sarp için farkettin yazımı
@Tolstoyevski kullandinmi oy sen ?

@Çiğdem- tehdit var Büyük sıkıntıda yaptığımımı yapsam Rus bir kızı havaya uçurmuştum
benide unut 😉

ee Masacre sen ne icin İçerdeyi destekliyorsan benimkide o hesap. ne bu anlamama :S
@Bully sohbetten anca basini kaldirip durumu farkedip dissi atti. Görünmezdik.ne güzel ha pardon sen Sarp için farkettin yazımı

benide unut 😉

Simge'yi mi destekliyordun sen :D

benide unut 😉
@destere boykot zamanında ne yaptığı biliyor bütün bir güzel kızları öldürtmüştüm budefa yakışıklı erkekleri öldürürüm öyle bir seri katil çıkartabilirim senaryoda @destere ye kalırsınız

Bu ne ya herkes etkinliklerimi öne sürmüş hiç vermemek en sağlıklısı izlemiyom zaten aday dizileri :A

@destere boykot zamanında ne yaptığı biliyor bütün bir güzel kızları öldürtmüştüm budefa yakışıklı erkekleri öldürürüm öyle bir seri katil çıkartabilirim senaryoda @destere ye kalırsınız
banane yakisikli erkeklerden
@destere nin tirnağı olamazlar. git başka tehtid bul.
@MasacRE- yok Sıla daha ağır bastı Simgeden.
Ben Kara sevda dizisini izliyorum oyüzden. bukadar zormu anlamak??

banane yakisikli erkeklerden
@destere nin tirnağı olamazlar. git başka tehtid bul.
@MasacRE- yok Sıla daha ağır bastı Simgeden.
Ben Kara sevda dizisini izliyorum oyüzden. bukadar zormu anlamak??

Oyunu ver geç o zaman ne uğraştırıyon ben ne bileyim kim hangi diziyi izliyor :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...